Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

​Boyner Grup ve Hopi’ye Yeni Reklam Satış Yöneticisi

5,8 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’de mobil sadakat uygulamaları sektöründe lider olan Hopi’nin Reklam Satış Yöneticisi Sercan Ekmekçi oldu. 3 Ocak 2018 tarihi itibariyle yeni görevine atanan Ekmekçi, Boyner Grup ve Hopi’nin tüm medya satış stratejisinden sorumlu olacak.

Sercan Ekmekçi kimdir?

Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu mezun olan Sercan Ekmekçi, profesyonel iş hayatına 2005 yılında Citibank’ta Hesap Yöneticisi olarak başladı. 2006 yılında Digiturk ile medya pazarlama ve satış alanına geçiş yapan Ekmekçi, 2014 yılında medya planlama ajansı MSE Adworks’ü kurdu. Ardından sırasıyla Ströer Digital’de Satış Koordinatörlüğü, Ligatus Türkiye’de ve Admatic’de Satış Direktörlüğü görevlerini üstlenen Sercan Ekmekçi, Hopi kadrosuna Reklam Satış Yöneticisi olarak katıldı. Ekmekçi, Hopi’nin yanı sıra Boyner Grup’un tüm dijital ve offline medya varlıklarının satış ve pazarlamasından da sorumlu olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.