Öne Çıkanlar 15 Ocak 2024 Pazartesi Gündem Özeti Diyarbakırda bugün okullar tatil mi Google AB Komisyonunun 5 Milyar Dolarlık Ceza Kararını Temyize Taşıyacak Heyecanı Yok tatil beldeleri Michelinden Ekonomik Sürüş Önerileri koç holdingin 2016 konsolide cirosu kış hande fırat 3 temmuz 2016 gündemi obama en büyük hatasını açıkladı zarrab

Bülent Eczacıbaşı'ndan Erdoğan Demirören İçin Taziye Mesajı

Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, bugün hayatını kaybeden Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören için "Yarattığı güçlü kurumlarla, sanayimize katkılarıyla ve sanata olan tutkusuyla her zaman hatırlanacak" dedi.

Bülent Eczacıbaşı Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Eczacıbaşı, "İş dünyamızın öncü isimlerinden, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatından büyük üzüntü duydum. Yarattığı güçlü kurumlarla, sanayimize katkılarıyla ve sanata olan tutkusuyla her zaman hatırlanacak olan Erdoğan Demirören’in başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.