Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Burak Özçivit, İstanbul’un Tanıtım Elçisi Rolünde

Gayrimenkul geliştirme şirketi Emaar, İstanbul’daki ilk alışveriş merkezinin  tanıtımı için Burak Özçivit ile çalışmayı seçti.

Çekilen reklam filmiyle Burak Özçivit, Körfez ülkelerindeki hayranlarını İstanbul’u Emaar Square’de yaşamaya çağırıyor. Kampanya ile Emaar Square, Körfez ülkelerinden ağırladığı turist sayısını 1 yıl içinde sektör ortalamasının 3 katına çıkarmayı hedefliyor.

İstanbul’un en yeni alışveriş merkezi, konut ve ofis binalarını bünyesinde barındıran yaşam merkezi Emaar Square’in Burak Özçivit’li reklam filmi Türkiye ile eşzamanlı olarak Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere Körfez ülkelerinde yayınlanmaya başladı. İstanbul’un ve Emaar Square’in kampanyası kapsamında, Türk ve yabancı hayranları, sonbaharda ünlü oyuncu ile Emaar Square’de tanışma imkânı da bulacak.

Tanıtım filminin yayına girmesi dolayısıyla Emaar Square’den yapılan açıklamada, özellikle Körfez Bölgesi’nden gelecek turist ve yatırımcıların ilgisini çekmek için Burak Özçivit ile çalışmanın tercih edildiği kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Başarılı oyuncu Burak Özçivit, yer aldığı güçlü projeler ve oynadığı dizilerle bilinirlikte en üst sıralarda yer alıyor. Burak Özçivit’in pozitif imajının yanısıra Emaar’ın bölgedeki deneyimi ve güçlü itibarından faydalanarak gerçekleştirilecek kampanyalarla, İstanbul’un ve şehrin en yeni ve nitelikli yaşam merkezi Emaar Square’in en çok tercih edilen destinasyon olarak konumlamasının güçlendirilmesi hedefleniyor. Bu kampanyaların olumlu bir etkisi olarak, Emaar Square’i ziyaret eden yabancı turistlerin toplam ziyaretçiler içindeki oranının 1 yıl içinde sektör ortalamasının 3 katına çıkacağını öngörüyoruz.”

Körfez Bölgesi ülkelerinde yayınlanan “Muhteşem Yüzyıl” ve “Kara Sevda” dizileri ile Arap dünyasında geniş bir hayran kitlesi edinen Özçivit, 2016 yılı sonunda Dubai’de gerçekleşen “Muhteşem Yüzyıl Sergisi”nin açılışına “onur konuğu” olarak katılmış ve büyük ilgi görmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.