Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan abd

Burcu Öztürk Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’sundan Biri Seçildi

MLP Care Mali İşler Koordinatörü (CFO) Burcu Öztürk, DataExpert ve Fortune Türkiye işbirliği ile hazırlanan “Türkiye’nin En Etkin 50 Finans Yöneticisi” listesinde yer aldı.

Perfomansları ve başarıyla dikkat çeken Türkiye’nin en etkin CFO’larını belirlemek üzere DataExpert ve Fortune Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Etkin 50 Finans Yöneticisi” araştırması bu yıl üçüncü kez yapıldı. MLP Care CFO’su Burcu Öztürk araştırma sonuçlarına göre açıklanan listede yer aldı. CFO’lar 2017 yılında şirket stratejilerindeki proaktif rollerine göre seçildi.

Listede yer alan CFO’lar ödüllerini, İstanbul’da düzenlenen törende aldı. Ödül ile ilgili konuşan MLP Care CFO’su Burcu Öztürk, “Türkiye’nin en büyük şirketlerinden birinin başarı hikayesinde rol almak benim için gurur verici bir deneyim. Geçtiğimiz aylarda Medical Park ve Liv Hospital’ı bünyesinde barındıran ve ülkemizin en büyük hastaneler zinciri olan şirketimizin halka arzını başarıyla tamamladık. Hem son yılların en büyük halka arzlarından birini başarıyla gerçekleştirmenin hem de ülkemize sağlık sektöründe yabancı yatırımcılar kazandırmanın gururunu yaşarken, bu ödül mutluluğumuzu perçinledi” dedi.

Burcu Öztürk kimdir?

Burcu Öztürk, 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl bağımsız denetçi olarak PricewaterhouseCoopers’a katıldı ve bu kurumda çalıştığı üç yıl boyunca Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin bağımsız denetim projelerinde yer aldı. Mayıs 2007’de PricewaterhouseCoopers Şirket Birleşme ve Satın Alma Danışmanlık Hizmetleri Bölümü’ne geçti. Eylül 2010’da PricewaterhouseCoopers New York ofisine transfer oldu, iki yıl boyunca New York’ta Amerikan yatırımcılara satın alma ve birleşme süreçlerinde direktör olarak danışmanlık hizmeti verdi. 2013-2014 yılları arasında PricewaterhouseCoopers İstanbul Ofisi’nde Birleşme ve Satın Alma Hizmetleri Bölümü’nde Direktör olarak görev yaptı ve çok uluslu şirketler, özel sermaye fonları ve Türkiye’deki büyük şirketler için alıcı ve satıcı taraflı finansal özel inceleme çalışmalarını yürüttü.

2014 yılından bu yana, MLP Care’de CFO olarak görev yapan Burcu Öztürk, 2014-2018 arasında şirket bünyesinde açılan 12 hastanenin açılış finansmanında, grup borçlarının refinanse edilmesinde ve halka arz süreçlerinde aktif olarak görev aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.