Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Burgan Bank’a 25 Milyon Dolarlık Finansman Limiti

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), “Dış Ticaret Destek Programı” kapsamında Burgan Bank’a 25 milyon ABD Doları civarında bir finansman sağladı. Dış ticareti desteklemek amacıyla programa dahil olan Burgan Bank, Türkiye’de bu imkandan yararlanan beşinci banka oldu.

Program kapsamında, Burgan Bank dış ticaret işlemleri için uluslararası bankalar lehine EBRD garantisi düzenletme yetkisine sahip olurken EBRD’nin ticaret finansmanı konusunda ödüllü teknik iş birliği projelerinden de faydalanabilecek. 

EBRD Türkiye Direktörü Jean-Patrick Marquet, "Burgan Bank’ın uluslararası ticareti destekleyerek ekonomik büyümeye katkı sağlayacak olan Dış Ticaret Destek Programı’na katılımından memnuniyet duyuyoruz" dedi. 




 Dinç: “Dış Ticaretteki Payımızı Artırmaya Amaçlıyoruz”

Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç, konuya ilişkin, “Burgan Bank olarak güçlü sermayedarımızın da desteği ile dış ticaret alanında pek çok müşterimize hızlı ve yenilikçi hizmetler sunuyoruz. Dış Ticaret Destek Programı’na katılarak EBRD basta olmak üzere uluslararası alanlarda faaliyet gösteren kurumlarla ilişkilerimizi geliştirmek üzere önemli bir adım atmış olduk. Bu sayede dış ticaretteki payımızı artırmayı da amaçlıyoruz. Hali hazırda ticari ve kurumsal müşterilerimize sunduğumuz fonlama kaynaklarımıza bir yenisini eklemekten ve EBRD ile işbirliği gerçekleştirmekten ötürü çok mutluyuz. Bu ortaklık ile Türkiye’deki reel sektörü destekleyerek ülke ekonomisine ve kalkınmaya katkıda bulunacağız” dedi.
 
 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.