Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Citroen’den Aralık Ayı Kampanyası

Citroen’in, tüm binek ve ticari modellerinde Aralık ayı boyunca kışa özel kampanya rüzgarı eserken, kampanya dâhilinde Citroen C1, C4, C4 Cactus, C4 Picasso, yeni C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Yeni Grand C4 Picasso modellerinde 30bin  TL’ye 20 ay yüzde 0 faiz, C-Elysée ise 20 bin TL’ye 20 ay yüzde sıfır faizle satışa sunuluyor. 
 
Citroen’in ticari modellerinde öne çıkan Nemo Combi, Nemo Combi Plus ve Nemo Panelvan modellerinde ise 30.000 TL’ye 20 ay yüzde 0,89 faizle satış imkânı sunuluyor.
 Berlingo Combi, Berlingo Panelvan Maxi modelleri de 25 bin TL’ye 25 ay yüzde 0,89 faizle Aralık ayında Citroen bayilerinde yerini aldı.  Ayrıca, C4 Cactus modelinde 30 bin TL’ye 20 ay yüzde sıfır faiz kullanmak istemeyenler için 3 binTL’lik ek indirim seçeneği de Aralık ayı süresince geçerli olacak. C4 Cactus’te arzu edenlere “Cam Tavan” hediye ediliyor.
 
Ticari Modellerinde De Aralık Ayına Kampanyası Devam Ediyor

Berlingo:

Citroen’in, ticari araç segmentinde yenilenen donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Çekici ön yüzü ile birlikte yeniden konumlandırılmış LED’li gündüz farlarına, yeni bir radyatör ızgarasına ve ön tampona kavuşan Berlingo, segmentinde fark yaratıyor. Berlingo Maxi Panelvan, optimum ve uyumlu boyutları sayesinde her ihtiyacınızı karşılıyor. Geniş yan sürgülü kapısı ve asimetrik 180° açılabilir asimetrik arka yük kapısı sayesinde optimum bir yükleme hacmi sağlıyor. Berlingo Combi, ideal boyutuyla kendi sınıfında rekor bir oturma rahatlığı ve çok yönlü bir kullanım sunuyor. Ön tarafta, aracın genişliği boyunca uzanan tavan rafı büyük bir eşya saklama hacmi sağlıyor. Arkada, kabinden erişilen tavan bagajı, 60 litrelik ek eşya saklama kapasitesi sunuyor.

Citroen Nemo Combi:

Modern ve dinamik bir yapıya sahip olan Citroen Nemo Combi, kompakt dış boyutları, geniş iç hacmi, günlük kullanıma uygunluğu ve ekonomik performansı sayesinde hayatı kolaylaştırıyor. Özenle ve ustalıkla tasarlanan Nemo Combi, kullanıcı dostu ve samimi bir iç ortam sunuyor. Citroën Nemo Combi, geniş yan sürgülü kapıları sayesinde her koşulda kolay erişilebilirlik sağlıyor. MP3 uyumlu araç radyosu ve CD oynatıcısı, bluetooth telefon kiti, arka park sensörü ve yarı entegre navigasyon gibi birçok konfor özelliği, sürüş yardım ve güvenlik sistemleri ile donatılan Citroen Nemo Combi, hem şehir içinde hem de şehir dışında kaliteli bir sürüş sağlayan verimli ve ekonomik bir HDi 75 dizel motora sahip.

Citroen Nemo Panelvan:

Kompakt ebatlarıyla kullanımı kolay ve geniş yükleme kapasitesi sunuyor. Konforlu iç tasarımı ve ergonomik sürüş pozisyonu ile binek araç sürüşü sunan Citroen Nemo Panelvan, hem şehir içinde hem de şehir dışında kaliteli bir sürüş sağlayan verimli ve ekonomik bir HDi 75 HP dizel motora sahip.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.