Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 CEV Şampiyonlar Ligi

Corendon Airlines Filosuna 3 Yeni Uçak

Boeing tarihindeki en hızlı satılan uçak modeli 737 MAX 8’i Türkiye’de filosuna ekleyen ilk havayolu firması olan Corendon Airlines, aynı modelden üç adet uçak daha almak için anlaşma imzaladı.

2005 yılında kurulmuş, Boeing tarihindeki en hızlı satılan uçak modeli 737 MAX 8’i Türkiye’de filosuna ekleyen ilk havayolu firması olan Corendon Airlines, aynı modelden üç adet uçak daha almak için anlaşma imzaladı. Boeing’in Seattle’daki fabrikasında üretilecek uçaklardan ikisi 2019, biri ise 2020’de uçuş operasyonlarına dahil olacak.

Boeing 737 MAX 8 ile ilk ticari uçuşlarını 19 Mayıs 2018’de Antalya’dan Eindhoven’a yaptıklarını hatırlatan Corendon Havayolları Grubu Kurucusu ve CEO’su Yıldıray Karaer, yeni anlaşmalar hakkında bilgi verdi. Filo genişletme ve gençleştirmenin yanı sıra verimlilik ve çevreci filo stratejileri doğrultusunda MAX 8 serisini filolarına dahil etmeye devam edeceklerini belirten Karaer, “Boeing’in üstün özelliklerle donatılan 737 MAX 8 modeli ile filomuzu genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Boeing’in bu yeni serisinin sağladığı yakıt tasarrufu sayesinde havayollarının operasyonel verimliliği önemli ölçüde artıyor. Aynı zamanda sessiz ve ferah kabin deneyimi yolcu memnuniyetini üst seviyelere taşıyor. İki yeni Boeing 737 MAX 8 uçağımızı 2019’un Mayıs ve Haziran aylarında, bir uçağımızı ise Mayıs 2020’de filomuza dahil ederek yolcularımıza konforlu ve keyifli uçuş deneyimi yaşatmayı sürdüreceğiz” dedi.

Sessiz ve Çevreci

Sky Interior kabin dizaynına sahip Boeing 737 MAX 8, LED ışıklandırmaları ve ferah kabin tasarımıyla yolculara benzersiz bir uçuş deneyimi yaşatıyor. Gücünü CFM International’ın Boeing 737 MAX’e özel olarak ürettiği LEAP-1B motorlardan alan uçak, %15 daha çok yakıt tasarrufu sağlayarak karbon emisyonunu da azaltıyor. 3.550 mil (6.570 km) menzil özelliği sayesinde MAX 8, Boeing 737 Next Generation serisine oranla daha uzun mesafelere ulaşabiliyor. MAX serisi, yeni aerodinamik tasarımıyla da dikkat çekerken rakiplerine oranla hem daha çevreci hem de günümüz tek koridorlu uçak modellerine göre %40 daha sessiz olma özelliği taşıyor.

Anahtar Kelimeler:
UçakBoeing
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.