Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Damla Doğal Kaynak Suyu, Yeni Reklam Filmini Nil Karaibrahimgil İle Tanıttı

Dört kaynağı birden Üstün Lezzet Ödüllü, Türkiye’nin tek su markası Damla Doğal Kaynak Suyu, “Cevabı Kaynağında” isimli yeni reklam filminin ilk gösterimini, Nil Karaibrahimgil’in de katıldığı bir etkinlikle gerçekleştirdi.

2007 yılından beri tüketiciye suyun doğal, saf ve lezzetli halini ulaştıran Damla Doğal Kaynak Suyu, Nil Karaibrahimgil ile çektiği yeni reklam filmini ilk kez, Nişantaşı’nda gerçekleştirilen özel bir etkinlikte sundu. Nil Karaibrahimgil, etkinlikte kendi yazıp bestelediği ”Damla Damla” şarkısını canlı seslendirdi.

Doğallığın ve lezzetin peşinde

Dört kaynağı birden Üstün Lezzet Ödüllü Türkiye’nin tek su markası Damla Doğal Kaynak Suyu’nun yeni reklam filminde yer alan Nil Karaibrahimgil, konu ile ilgili “Doğa benim için her zaman bir tutku oldu. Doğanın içinde kendimi hep daha mutlu ve güvende hissettim. Özellikle anne olduktan sonra da hem kendi tükettiğim hem de ailem için seçtiğim ürünlerin en doğalı olmasına büyük özen gösterdim. Damla bir doğal kaynak suyu olduğu, suyun en saf ve lezzetli halini bize sunduğu için ben de kendim ve ailem için onu tercih ediyorum. Damla Su’yun yeni reklam filminde yer almak benim için çok keyifli bir deneyim oldu. Damla’nın kaynağına yolculuk yaparken ben de kendi kaynağıma, özüme doğru bir yolculuğa çıktım.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elif Pars 4 yıl önce

Bende en çok nil hanımın reklam filminde giydiği kazağı çok merak ediyorum o kadar araştırdım bulamadım umarım ulaşırım

Avatar
Safa aksaka 4 yıl önce

Düzce de vırrık cırrık şelalesi ora çok güzel biryer kamp yapmıştım.

Avatar
haberkarşı 4 yıl önce

hangi yabancı tekelin bu su

Avatar
Yunus 3 yıl önce

Kocaeli Gölcük nüshetiye çekilmiş