Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri Yeşim Arı Kimdir

Defacto İlk Altı Ayda Yüzde 34 Büyüdü
DeFacto, 2017 yılının ilk yarısında 1 milyar 190 milyon TL  ciro elde ederek, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 34 büyüdü. İlk altı ayda yurtiçinde 19 ve yurtdışında 22 mağaza hizmete açan ve yılsonuna kadar hizmet verdiği ülke sayısını 30’a çıkarmayı planlayan şirket, yeni pazarlara girerek yurtdışında genişlemesini sürdürdü.

DeFacto, 2017 yılının ilk altı ayında yatırımlarına devam ederek yurt içinde ve yurt dışında istikrarlı büyümesini sürdürdü. Yılın ilk yarısında da hedeflerinin üzerine çıkarak, geçen senenin aynı dönemine oranla, yüzde 34 büyüyen şirket, 1 milyar 190 milyon TL ciro elde etti. DeFacto, altı aylık dönemde 41 yeni mağaza açarak toplam mağaza sayısını 439’a çıkardı.

DeFacto CEO’su İhsan Ateş, uluslararası alandaki yatırımlarının yanı sıra, kurumsal sorumluluklarının bilinciyle sürdürülebilirlik uygulamalarına da devam ettiklerini söyledi. Ateş, yeni işbirlikleri ve özel koleksiyonlarla tüketicilerine farklı sürprizler de sunacaklarını belirtti.

Hedef 30 Ülkede 500 Mağaza
2017 yarıyıl finansal sonuçlarını değerlendiren DeFacto CEO’su İhsan Ateş, geleneği bozmayarak bir kez daha hedeflerinin üzerinde büyüme sağladıklarını ve 1 milyar 190 milyon TL ciro elde ettiklerini belirtti. Ateş, sözlerine şöyle devam etti: “Piyasalardaki belirsizliğe rağmenilk altı ayda yatırımlarımıza devam ederek yüzde 34 büyüme sağladık. Yurtiçinde 329, yurtdışında 110 mağazaya ulaştık. Sene sonuna kadar toplam 137 milyon TL’lik yatırım yaparak,100’den fazlayeni mağaza açmayı ve mağaza sayımızı 500’ün üzerine, hizmet verdiğimiz ülke sayısını ise 30’a çıkarmayı hedefliyoruz.
 
Kazakistan, Irak, Mısır, Belarus, Kosova, Fas, Arnavutluk, Gürcistan, Rusya, Ürdün, Lübnan ve Suudi Arabistan’da yeni mağazalar açarak genişlemeye devam ederken, Türkiye dışında 32 ülkede dee-ticaret sitesi ile satış yapıyoruz.Özellikle mağazalarımızın olmadığı ülkelerde, Türkiye’den online satış yapmayı planlıyoruz.Bu yılsonuna kadar e-ticaret sitemize 31 milyondan fazla ziyaretçi gelmesini bekliyoruz ve yaklaşık 3 milyon ürün satmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Kazakistan’daki dağıtım merkezimizin kapasitesini artırdık. Fas, Güney Irak, Mısır ve Belarus’ta açılacak 4 yeni dağıtım merkezinin açılışını dayılın sonuna kadar tamamlamış olacağız.”    
 
“Tasarrufu yaşam şekline dönüştüren bir şirket olmak istiyoruz”
Ulaşılabilir modada dünya markası olma hedefiyle yatırımlarına devam eden DeFacto’nun her şeyden önce iyi ve sorumlu bir kurumsal vatandaş olmak için de çalışmalarına devam ettiğinin altını çizen İhsan Ateş, şirket olarak yaşanabilir bir doğa mirası bırakmak için doğal kaynakları korumayı amaçlayan çözümler ürettiklerini söyledi. Ateş: “Tasarrufu yaşam şekline dönüştüren bir şirket olmak"







 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.