Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Vergi EMİNE ERDOĞAN

Dell ve EMC 7 Eylül'de Birleşiyor

Dell Inc. ve EMC Corporation, şirketlerin birleşmesi için gereken işlemlerin 7 Eylül 2016 Çarşamba günü tamamlanacağı duyuruldu. Birleşmiş şirket, işlemlerin sonuçlanmasının hemen ardından Dell Technologies adı altında faaliyet gösterecek.

Dell ve EMC’nin önerilen birleşmesine izin veren Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı’nın birleşme işlemlerine ilişkin mevzuat onayı takiben yapıldı.

"Tarihi Bir An"
 
“Bu hem Dell hem de EMC için tarihi bir an. Birlikte; dijital dönüşüm, yazılım tanımlı veri merkezi, bütünleşik altyapı, hibrit bulut, mobil ve güvenlik gibi yeni jenerasyon BT’nin en stratejik alanlarında büyümek için fevkalade iyi konumlanmış olacağız” şeklinde konuşan Dell Technologies Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Michael Dell sözlerine şöyle devam etti:

“AR-GE ve inovasyona yaptığımız yatırımlar ve dünya çapında 140 bin takım arkadaşımız, bize benzersiz bir hacim, güç ve esneklik sağlarken, tüm ölçeklerdeki müşterilerimizle ilişkilerimizi derinleştirecek.”

"Sektörde Yeni Bir Güç Merkezi"
 
EMC Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Joe Tucci, “Boston merkezli bir girişimden müşterilerimize büyük kararlılıkla bağlı olduğumuz küresel, birinci sınıf bir teknoloji şirketine dönüşmemiz kapsamında, EMC olarak inşa ettiğimiz her şeyle gurur duyuyorum. Dell ve EMC’nin birleşmesi, gelecek BT döneminde olmazsa olmaz teknolojileri sunarak, sektörde yeni bir güç merkezi oluşturacak” dedi.
 
İşlemlerin sonuçlanması üzerine, “EMC” sembolü altındaki hisselerin New York Borsası’nda göreceği işlemler askıya alınmış olacak. “DVMT” sembolü altındaki menkul değer takibi hisselerinin ise New York Borsası’nda 7 Eylül Çarşamba günü işlem görmeye başlaması öngörülüyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.