Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları Afrin Muhbir ysk Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı

Denizbank Çiftçilere Özel Yenilikçi Kampanyalar Düzenliyor

Banka yaklaşan Ramazan Bayramı vesilesiyle hayata geçirdiği avantajlı kampanyalar ile çiftçilere destek olurken, ülkemiz nüfusunun büyük kısmının geçimini sağladığı tarıma katkı sağlamayı sürdürüyor. Denizbank, üreticilere Haziran ayında geçerli olacak tüm Denizbank şube ve ATM’lerinde dosya masrafsız hazır kredi sunuyor.

Dünyanın en büyük tarım ekonomilerinden biri konumunda bulunan Türkiye’de bu alanın stratejik önemine büyük önem atfeden Denizbank, söz konusu çalışmalarını, temeline “Çiftçimizin Yüzü Gülsün” anlayışını yerleştirdiği bakış açısı ile devam ettiriyor.

6 Ay Vade ve Sıfır Faiz Fırsatı 

Haziran ayında sürecek kampanya kapsamında, Ramazan Bayramı’na özel uygun vade ve masrafsız kredi fırsatları Denizbank’ta üreticileri bekliyor. Aynı dönemde Üretici Kart ile yapılacak ekipman alımlarına özel 6 ay vade ve sıfır faiz fırsatı sunan banka ayrıca, tanıdığı bir çiftçiyi tarım kredi ürünleri ile Denizbank’a getiren müşterilerine de 100 TL hediye ediyor.
 
Çiftçiler bununla beraber Haziran ayı boyunca Opet ve Sunpet’ten Üretici Kartları ile yapacakları 300 TL ve üzeri akaryakıt alımlarında, işlem tutarının yüzde 10’u kadar, 150 TL’ye varan indirim kazanacaklar. Yine Haziran ayı içinde Petrol Ofisi’nden Üretici Kart ile yapılacak akaryakıt alışverişlerinde ise 6 ay vade ve sıfır faiz fırsatı üreticilere sunulacak.

"Önceliğimiz çiftçilerimizle gelecege el ele, umutla yürüyebilmek"

Denizbank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak tarım sektörünü Türkiye’nin geleceği için sahiplenilmesi gereken en kıymetli alanlardan biri olarak gördüklerini; tarım ile bağlarını sosyal sorumluluk, milli bir görev olarak nitelendirdiklerini söyledi. Üreticilerin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Koçak gelenekselleşen iftar yemekleriyle çiftçilerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirtti. Ardından konuşmasına Denizbank’ın önceliğinin çiftçilerle geleceğe beraber yürüyebilmek olduğunu ekledi.

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.