Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Sıkıntı 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı TOBB Türkiye LPG Meclisi Başkanlığına kim seçildi Phaselis 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti

Doğuş Grubu, Fenerbahçe'ye Sponsor Oldu

‘Doğuş’tan İyi Bir Gelecek’ vizyonuyla sporun çeşitli dallarına ve sporculara destek olarak toplumsal yaşamın gelişimine öncülük yapan Doğuş Grubu, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile 3 yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Anlaşmanın yürürlüğe girmesiyle Fenerbahçe Erkek Basketbol takımının adı Fenerbahçe Doğuş olacak.

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Fenerbahçe’nin Final Four’da oynadığı maçların taraftarlıktan öte, milli takıma destek ruhuyla izlenmesi, bu alandaki başarıları toplum olarak sahiplenmeye ne kadar hazır olduğumuzu da ortaya koydu. Doğuş Grubu olarak, bize bu büyük mutluluğu yaşatan takımımıza bir destek de biz vermek istiyoruz. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile Doğuş markamızın bir araya gelmesinden büyük bir gurur duyuyoruz. Avrupa’nın en iyi basketbol takımıyla profesyonel yönetim anlayışını ve takım ruhunu isine yansıtan Doğuş Grubu’nun birlikteliğinin basketbolu daha ileri bir noktaya taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam”.

 Doğuş Grubu 2015 yılında Avrupa’nın bir numaralı basketbol organizasyonu Euroleague ile iki yıllık işbirliğine gitti. 2013 Eylül ayında ise Darüşşafaka Cemiyeti ve Darüşşafaka Spor Kulübü ile uzun süreli bir işbirliği protokolü imzaladı. Grubun eski iştiraklerinden Garanti Bankası, Türk Kadın Milli Basketbol Takımı ‘Potanın Perileri’ne de ana sponsorluk desteği vermenin yanı sıra, 2001 yılından bu yana A Milli Erkek Basketbol takımı 12 Dev Adam’ın ana sponsoru konumunda bulunuyor. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının isim sponsorluğunu üstlendiğini açıklayan Doğuş Grubu, böylece basketbol sporuna olan desteğine yeni bir halka daha eklemiş oldu.

“Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı İle Doğuş Markamızın Bir Araya Gelmesinden Büyük Bir Gurur Duyuyoruz”

İmza töreninde konuşan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk; Türkiye’de basketbola son yıllarda artan ilgiyi büyük bir mutlulukla takip ettiklerini belirterek “Kuşkusuz bu ilginin arkasında takımlarımızın Avrupa liglerinde kazandığı başarılar ve ülkemizde düzenlenen büyük basketbol organizasyonları yatmakta. Son olarak Fenerbahçe’nin Final Four’da oynadığı maçların taraftarlıktan öte, milli takıma destek ruhuyla izlenmesi, bu alandaki başarıları toplum olarak sahiplenmeye ne kadar hazır olduğumuzu da ortaya koydu. Doğuş Grubu olarak, bize bu büyük mutluluğu yaşatan takımımıza bir destek de biz vermek istiyoruz. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile Doğuş markamızın bir araya gelmesinden büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.

Şahenk konuşmasının sonunda bu işbirliğinin hayırlı olmasını diledi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.