Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti pkk Übeyd Adıyaman 2018 Türkiye Pist Şampiyonası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

Dünya Değişim Akademisi’nin Ankara'da Bir Merkezi Daha Açıldı!

Başkent Ankara'da düzenlenen Değişim Şenliği sırasında Dünya Değişim Akademi’sinin Ankara merkezi de açıldı. “ Değişim Zamanı ” sloganı ile açılan merkezde Değişim Uzmanları, dünyanın en güçlü, doğal ve kadim yöntemlerini sunacaklar.

Ankara'da açılan mekan huzur, güven, bilgelik dolu bir ortam sunuyor. Değişim Uzmanları herkesi, dünyanın en güçlü ve doğal teknikleri ile kendini keşfetmeye ve değişimin, gelişimin akışına açık olmaya davet ediyor. “Değişmek için kendiniz olmanız gerekiyor; değişmek için kendinizi parçalamanız gerekmiyor, zihin ve duygu titreşimi durup kendinize erişince değişim başlıyor" diye ifade ediyorlar.

Dünya Değişim Akademisi'nde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve enerji merkezi çalışmaları sunulacak. Öfke, korku, kaygı kontrolü, stres ve gerginliği atma, gevşeme çalışmaları da yapılacak pek çok uygulama arasında.

Değişmekte kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi, güven veren uzmanları, kadim bilgilere dayalı zengin pratik ve teorik sunumları ile aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.