Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Saç dökülmesi tedavisinde ne gibi yöntemlere başvurulur

Dünya Saati Uygulamasına QNB Finansbank’tan Destek

WWF tarafından her yıl 25 Mart’ta düzenlenen dünyanın en büyük çevre hareketi olan “Dünya Saati” uygulamasına QNB Finansbank da Kristal Kule’nin ve şubelerinin ışıklarını söndürerek destek verdi.

178 ülkeden milyonlarca insanın iklim değişikliğine dikkat çekmek için ışıklarını kapatacağı dünyanın en büyük çevre hareketlerinden biri olan “Dünya Saati” uygulamasına QNB Finansbank da destek verdi.
 
25 Mart 2017 tarihinde uygulama kapsamında Kristal Kule ve şubelerinin,20:30 -21:30 saatleri arasında güvenlik amacıyla kullanılan ekipmanları dışındaki tüm aydınlatmalarını kapatarak bu harekete katılan QNB Finansbank, sosyal sorumluluk bilinciyle geleceğin aydınlanması için katkıda bulunuyor. Bu yıl Akdeniz Ormanları’nın korunması için kampanya başlatan WWF, topladığı bağışları da bu kampanyaya aktarıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.