Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Dünyanın En İyi Dijital Bankası Akbank!

Türkiye’den ilk kez bir banka “Euromoney Mükemmellik Ödülleri” kapsamında “Dünyanın En İyi Dijital Bankası” seçildi. 


Akbank ayrıca 13. kez “Türkiye’nin En İyi Bankası” unvanını da aldı. 

Dünyanın saygın finans yayın gruplarından Euromoney’nin “Awards for Excellence 2019 - Mükemmellik Ödülleri 2019” kapsamında Akbank “Dünyanın En İyi Dijital Bankası” seçildi. Akbank aynı zamanda “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Dijital Bankası” unvanını da aldı. 27 yıldır 100 ülkede düzenlenen ve bankacılık sektörü tarafından yakından takip edilen Euromoney ödüllerinde Akbank ayrıca, 13. defa "Türkiye’nin En İyi Bankası" seçilerek, kırılması güç bir rekora da imza attı.  Euromoney, kuruluşunun 50. yılını kutladığı 2019 yılında dünya çapında bankacılık sektörüne yön veren 50 banka arasına Akbank’ı da aldı. Akbank’ın kazandığı bu önemli ödüllerde güçlü finansallarının yanı sıra, teknoloji yatırımları, yeni nesil bankacılık vizyonu ve geleceğin bankacılığı konusunda yaptığı çalışmalar etkili oldu.

“Bu ödülleri sadece bankamız değil, ülkemiz ve sektörümüz adına alıyoruz”  

Finans dünyasının Oscar’ı olarak da bilinen Euromoney’nin bu önemli ödülü ile ilgili açıklamalarda bulunan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Bu ödülleri sadece bankamız değil, ülkemiz ve sektörümüz adına alıyoruz.  Euromoney’nin “Dünyanın En İyi Dijital Bankası” ödülünün ilk defa bir gelişmekte olan ülke (emerging market) bankasına verilmesi önemli ve gurur verici. Türkiye bankacılık sektörü, dijitalleşme ve teknoloji kullanımı açısından birçok gelişmiş ülkeye kıyasla çok daha iyi bir yerde.  Bankamızın vizyoner çalışmalarının uluslararası kurumlarca da tescil edilmesi mutluluk verici” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.