Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

DYO İle Herkes Kırmızı-Beyaz Oldu

Eskişehir Yeni Stadyum ‘da dün oynanan FIFA Dünya Kupası Grup eleme maçı Türkiye - İzlanda karşılaşması öncesi taraftarlara keyifli anlar yaşatmak için kolları sıvayan DYO tüm futbol severlerin yüzlerini renklendirdi.

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda İzlanda ile karşılaşan Milli Takımımızın destekçilerinden olan DYO, maç günü yüz boyama aktivitesi organize etti. 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maç günü birçok etkinlik düzenlendi. Bu etkinliklerin en renklisi de DYO’nun yüz boyama aktivitesiydi…

Minik taraftarlara güzel anlar yaşatmak için Milli Takım Çocuk Kulübü’nde yüz boyama aktivitesi düzenleyen DYO miniklere keyifli anlar yaşattı.

Milli Takımın en renkli destekçisi DYO, etkinliğe katılan miniklerin yanı sıra stadyum dışında kurmuş olduğu stantta tüm futbol severlerin yüzünü kırmızı-beyaz ile renklendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.