Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

Ecz. Berat Beran’a Sağlık Bakanı Akdağ'dan Teşekkür Plaketi

Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Berat Beran’a, İVEK 3. İlaç ve Eczacılık Kongresi’nde teşekkür plaketi takdim edildi. Beran, plaketini Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın elinden aldı.



30 yılı aşkın süredir, “sağlıklı yarınlara” vizyonuyla insan sağlığına katkı sağlamayı amaçlayan, son yılların en hızlı ve istikrarlı büyüyen firması Berko İlaç, İVEK’in (İlaç, Eczacılık, Sağlık Bilim ve Teknolojileri Vakfı) düzenlediği 3. İlaç ve Eczacılık Kongresi’ndeki yerini aldı. Yoğun katılımın olduğu kongrenin ilk günü açılış konuşmaları ve plaket töreni gerçekleşti. Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Berat Beran’a  Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kongre ile ilgili açıklama yapan Ecz. Berat Beran, “Sağlık Bakanımızın elinden böyle anlamlı bir plaket almak çok onur verici. İVEK her sene katlanarak artan bir başarıyla devam ediyor. İlaç ve eczacılık alanındaki tüm paydaşların böyle bir kongrede bir araya gelmesi ve bu alanın gelişimi adına çaba sarf etmesi tüm sağlık camiası adına anlamlı katkılar sağlamaktadır. Biz de Berko İlaç olarak burada olmaktan ve üzerimize düşen görevi yerine getirmekten mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Kongrenin 2. günü “Bir Eczacının Başarı Öyküsü” başlıklı konuşma gerçekleştiren Beran, yoğun ilgi ile dinlendi. Meslektaşlarına ve öğrencilere “Hayatın her alanında cesur olun, hayat bizlere bazı işaretler gönderir, önümüze hiçbir şey tesadüf çıkmıyor; bu işaretleri fark etmeye çalışın.” mesajı veren Beran, eczane eczacılığından sanayiye uzanan kariyer yolculuğuyla ilgili ilham veren anılarını paylaştı. Başarılı olmak için tüm meslek hayatı boyunca izlediği yolu ve bakış açısını aktardı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.