Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Elite World Asia Hotel’in Satış ve Pazarlama Direktörü Seher Baysal Oldu

Elite World Hotels’in 120 milyon dolarlık yatırımı ile eylül ayında misafirlerinin hizmetine sunacağı Elite World Asia Hotel’in Satış ve Pazarlama Direktörü, turizm sektörünün deneyimli ismi Seher Baysal oldu.

İstanbul Küçükyalı’da ihtişamlı mimarisi ile dikkat çeken, deniz ve adalar manzarası eşliğinde 351 konforlu odası, toplam 2500 kişi kapasiteli bir balo toplam 6 toplantı salonu, toplantılara getirdiği BtoH (Business to Happiness ) konsepti ile bölgede büyük bir farklılık ve farkındalık yaratacak olan Elite World Asia Hotel’in Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Seher Baysal atandı.

Seher Baysal kimdir?

Turizm sektöründe yaklaşık 25 yıldır profesyonel olarak görev alan Seher Baysal, kariyer hayatına Movenpick Hotel’de satış ve pazarlama departmanında başladı. Uzun yıllar lokal ve uluslararası otellerde çeşitli pozisyonlarda faaliyet gösteren Seher Baysal, Ramada Hotel’de, Merit Hotels Grubu’nda, Taksim International Hotels Grubu’nda ve Silence Ataşehir’de, Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev aldı. Deneyimli isim ayrıca, İstanbul Park Otel’in Genel Müdürü, Ağaoğlu Hotel Grubu’nun Turizm Koordinatörü olarak kariyer hayatına devam etti.

Elite World Hotels ailesine katılmaktan çok mutlu olduğunu belirten Seher Baysal, Elite World Asia Hotel’in, Anadolu Yakası’nın en büyük kapasiteli otellerinden birisi olacağını ve bölgenin dinamiklerini belirleyeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.