Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

Elite World Otelleri’nden Birinci Sınıf Araçlarla Konforlu Ulaşım Hizmeti

Misafirlerinin daha keyifli ve konforlu bir tatil yaşamaları için yeni çözüm yolları geliştiren Elite World Otelleri, artık VIP transfer hizmeti de vermeye başladı. Bu doğrultuda dileyen Elite World misafirleri uzman bir ekip tarafından farklı kategorilerden lüks araçlarla ulaşım hizmeti de alabilecek. 

Konfor, şıklık ve misafirperverliği bir arada sunan Türkiye’nin yerel otel zinciri Elite World Otelleri; misafir deneyimini zenginleştirmeye devam ediyor. Son olarak Travelium şirketi ile çalışmaya başlayan Elite World Otelleri; misafirlerinin havalimanı ve belirli destinasyonlara uzman bir ekip tarafından lüks ve hijyenik araçlarla ulaştırılmasını sağlıyor. Hizmet kapsamında konforuna düşkün kişiler için BMW 5 ve 7 Serisi, Mercedes Benz S Klasse kategorisinde premium arabaların yanı sıra kalabalık aileler için Sprinter ve Vito model VIP minibüsler, bütçesine dikkat eden misafirler için ise Peugeot gibi alternatifler bulunuyor. Ayrıca dileyen misafirlerin Limuzin ve şoförlü araç kiralama hizmeti almalarına da yardımcı oluyor. 

Bu özel, konforlu ve hijyen standartlarına uygun hizmetten yararlanmak isteyen World Otelleri misafirleri, https://www.eliteworldhotels.com.tr/ internet sitesinden doğrudan transfer hizmeti satın alabileceği gibi, otelin concierge bölümünden de transfer taleplerini oluşturabiliyor. 

Ayrıca Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’a rezervasyon yaptıran misafirler ise evlerinden otele, otelden evlerine veya istedikleri yere kadar transfer hizmeti imkanı da alabiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.