Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

EMA Kimya Sistemlerinden Çıkan Yangına İlişkin Açıklama

EMA Kimya Sistemleri, çıkan yangına ilişkin bir açıklama yayımladı. EMA Kimya Sistemleri açıklamasında; "yangına müdahale eden iki itfaiye erimizin yaralandığı bilgisini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlk önceliğimiz itfaiye ekiplerinin durumunun iyi olmasıdır. Yaralanan itfaiye erlerimizin sağlık durumlarını yakından takip etmekteyiz." dedi. 

EMA Kimya Sistemleri açıklamısanda şu ifadelere yer verdi:

"Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren ve Huntsman’in bir kuruluşu olan EMA Kimya Sistemleri’nin üretim alanı dışında bir yangın çıktı. Tüm çalışanlarımız ve yüklenicilerimiz fabrikamızdan ivedilikle hiçbir yaralanma olmaksızın sağlıklı bir şekilde tahliye edilmiştir.

Dış bölgede çıkan yangın ana fabrikaya ve bitişiğindeki ticari alana sıçramıştır. Her iki alan da derhâl boşaltılmış ve itfaiye ekipleri yangını kontrol etmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Yangının tesis dışındaki çevresel etkileri de izlenmektedir.

Ayrıca yangına müdahale eden iki itfaiye erimizin yaralandığı bilgisini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlk önceliğimiz itfaiye ekiplerinin durumunun iyi olmasıdır. Yaralanan itfaiye erlerimizin sağlık durumlarını yakından takip etmekteyiz.

Yaralanan itfaiye erlerimizin aileleri ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi sunar, tüm süreci yakından izleyerek gerekli durumlarda kamuoyunu bilgilendireceğimizi paylaşmak isteriz."

Anahtar Kelimeler:
YangınEMA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.