Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon kemal kılıçdaroğlu

Emaar’dan Sürpriz Etkinlik: “Mutluluk Kutuları”

İstanbul’un en büyük yaşam ve alışveriş merkezi Emaar, 28-29 Eylül’de Bağdat Caddesi ve Moda’da sürpriz bir etkinliğe imza attı. Emaar, sokaklarda dolaşan Emaar logolu kutularla İstanbullulara sürpriz hediyeler vererek mutluluk dağıttı.


Yeni nesil konsept mağaza ve restoranları, Türkiye’nin en büyük timsahının bulunduğu akvaryumu, 15 salonlu Cinemaximum Gold Class sineması ile İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Emaar, 28-29 Eylül’de sıra dışı bir etkinliğe imza attı. Cumartesi günü Bağdat Caddesi, Pazar günü ise Moda’da gezintiye çıkanları sokaklarda kendi başına dolaşan Emaar kutuları karşıladı. Mutluluk kutuları, sokakta rastgele seçilen kişilerin önünde durup açılarak sürpriz hediyeler dağıttı. Uzaktan kontrol yöntemiyle sokaklarda gezinen kutular, İstanbulluların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Anahtar Kelimeler:
Hediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.