Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul gündem özeti çin türkiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 17 Mart 2024 Pazar Gündemi

Emel Yıldırım'ın Mucize Parfümünün Çekimleri Lazzoni Hotel'de Gerçekleşti...

Emel Yıldırım’ın kendi adını verdiği Muejaza By Emel Yıldırım mucize parfümlerin tanıtım çekimi Lazzoni Hotel’de gerçekleştirildi. Fotoğraf çekimini Yiğit Danacı’nın yaptığı “yeni 5 koku ve saç parfümlerinin” organizasyonunu marka danışmanı Cem Özkök üstlendi.

Hem güzelliği hem giyindiği Jadore elbiseleri ile göz dolduran Emel Yıldırım Lazzoni Hotel’e ilk defa geldiğini, herkesin ilgisinden çok memnun kaldığını; Haliç manzarasının tarihi dokusuna karşın çekim yapmaktan çok keyif aldığını ve yeni çıkacak parfümlerine mekanın da uğur getireceğini söyledi.

Yıldırım parfümün oluşum hikayesini anlatırken oldukça heyecanlıydı: “Kendi yasadığım mucizeler ile birlikte kendi ismimi verdiğim, uzun süre üzerine çalışıp, parfümlerin her birine ayrı ayrı anlamlar yüklediğim Muejaza by Emel Yıldırım parfümlerimi 22 Ağustos’tan itibaren @muejazabyemelyildirim instagram adresinden satışa sunacağız. Dünyanın en büyük 10 yıldızına kodlanmış anlamları da göz önünde bulundurarak, kadın ya da erkek fark etmeden kim kokularımı sıkarsa o kokunun onun mucizesi olacağına inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.