Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken tüik ORDU

Emirates Havayolu'yla, Sporu Kesintisiz Takip Fırsatı

Emirates Havayolu, ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’a ikinci spor kanalı Sports 24 Extra’yı ekledi. Daha fazla canlı spor yayını ile hizmet verecek olan spor kanalı, ilk kanal olan Sports 24’ü tamamlayacak.
 
Emirates, uçak içi eglence sistemini daha da iyilestirmek için yatırım yapmaya devam ediyor. Havayolu kullanıcılarına, sporun yani sıra ice TV; CCN, BBC World News, Sky News, Euro News, CNBC, Al Jazeera ve NHK World de dâhil olmak üzere uluslararası haber kanallarından da seçkiler sunuyor. Emirates’in filosunun üçte birinden fazlasını, canlı TV yayınına sahip 90’dan fazla Boeing 777 uçağı oluşturuyor. Her ay daha fazla uçak bu donanıma sahip oluyor. Bu ay, Emirates’e teslim edilen 80’inci A380 uçagi, filodaki ice TV Live’a sahip ilk A380 olma özelliği gösteriyor.
 
Sports 24 Extra ve Sports 24 kanalları, canlı maçlar, NBA, Formula 1, Wimbledon, Amerika Açık ve Moto GP gibi bu yazin en çok beklenen spor etkinliklerini yayınlayacak.
 
Ağustos ayındaki Rio 2016 Olimpiyatları’nı da canlı olarak yayınlayacak olan iki kanal sayesinde. sporseverler, dünyanın en büyük spor müsabakalarını izleme şansını elde edecek.
 
Emirates ice TV’de yayınlanacak yakın zamanlı spor etkinliklerinin bir kısmı söyle:
 

  • Rio Olimpiyatları (Agustos 2016)
 
  • Futbol: Barclays Prömiyer Lig (Ağustos 2016), Bundesliga (Ağustos 2016)
 
  • Golf: The Open Championship (Temmuz 2016), Ryder Cup (Eylül 2016)
 
  • Tenis: Wimbledon (Temmuz 2016), Amerika Açık Teniz Turnuvası (Ağustos 2016)
 
  • Ragbi: NRL (Temmuz– Eylül 2016)
 
  • Motor sporları: Formula 1 (Temmuz– Kasım 2016), Moto GP (Temmuz - Eylül 2016)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.