Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Anıl İlter Savcı Oluyor Kurban kesim bedeli Avrasya Hastanesi

En Kırmızı Eğlence ANKAmall Kırmızı Kış Festivali’nde Devam Ediyor!

ECE Türkiye tarafından yönetilen Ankara’nın en köklü alışveriş merkezlerinden ANKAmall, Kırmızı Kış Festivali kapsamında geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği Oğuzhan Uğur ve Hey! Douglas konserleriyle ziyaretçilerine eğlencenin yanı sıra müzik ziyafeti de yaşattı.


Kış eğlencesi anlayışına yeni bir soluk getiren Kırmızı Kış Festivali, birbirinden özel etkinlikler ve ünlü isimlerin konserleriyle Başkentlilerin buluşma merkezi olmaya devam ediyor. Buz pisti, kızak rampası ve keyifli Lunapark aktivitelerinin de yer aldığı Festival, son zamanların en sevilen isimlerinden Oğuzhan Uğur’u ağırladı. Yüzlerce kişinin katıldığı konserde Uğur, sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Pazar günü ise Hey! Douglas projesiyle çok büyük bir kitleye erişen söz yazarı, besteci, dj ve prodüktör VEyasin, hayranlarına müzik dolu bir akşam yaşattı. Türk müziğini disko ritimleriyle yeniden harmanlayan Hey! Douglas, sergilediği performansla dinleyenleri büyüledi.

2020’de de müzik ve eğlencenin ritmi artacak

Ziyaretçilere unutulmaz bir kış yaşatan Kırmızı Kış Festivali, 9 Şubat tarihine kadar haftanın her günü ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Ankaralıların eğlence ve buluşma noktası olan Festival, keyifli aktivitelerinin yanı sıra ünlü sanatçıların konserleriyle sürecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.