Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan çin tesk genel başkanı bendevi palandöken türkiye istatistik kurumu gündem özeti beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Eray’dan Egeli Bayilerine Terazi Eğitimi

Eray Teknoloji AŞ İzmir Bölge Müdürlüğü, Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren bayilerini geçtiğimiz günlerde Mettler Toledo bPlus terazi eğitimi için bir araya getirdi.

Yaklaşık 30 yıldır yeni nesil yazar kasa POS, terazi, market, mağaza ve restoran otomasyon sistemleri, dokunmatik POS terminalleri, yeni nesil ÖKC’ler, yazılım gibi birçok ürünle geniş bir müşteri portföyüne hitap eden Eray Teknoloji AŞ, bayilerini geliştirmeye ve onları desteklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bayilerini Boylam Yazılım eğitimi için bir ayara getiren Eray Teknoloji, bu kez de münhasır bayisi Emre Elektronik ile birlikte İzmir Fuar Anemon Otel’de düzenlediği iki günlük toplantıda, Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren bayilerine Mettler Toledo bPlus terazi eğitimi verdi. Eğitim toplantısına Mettler Toledo Uluslararası Satış Yöneticisi Andre Visser de katıldı.

Toplantı ile ilgili değerlendirme yapan Eray Teknoloji İzmir Bölge Müdürü Barış Yücel, “Ege Bölgesi’nde terazi satışı ve servisliği yapan bayiler ile zincir mağazaların bilgi işlem sorumlularının yer aldığı toplantımıza ilgi yoğundu. Bu toplantıyla bayilerimizi Mettler Toledo bPlus model terazilerimiz hakkında eğitmeyi ve yeni yazılımın sağladığı kolaylıklar konusunda bilgilendirmeyi amaçladık. İki gün süren eğitimimizin ilk günü ağırlıklı olarak Bay Andre’nin sunumu ve Mettler Toledo markasının ve bPlus modelinin tanıtımıyla geçti. İkinci gün ise birebir kullanıcı eğitimi ve Scale Manager eğitimi verildi. Özellikle yazılım tarafında bayilerimizden olumlu geri dönüşler aldık. Diğer markalarda zahmet gerektiren yazılımsal işlemlerin Scale Manager ile çok pratik hale gelmesi ve QR kod ile sağlanan avantajlar, bayilerimizi olumlu etkiledi. Önümüzdeki aylarda satışlarımıza olumlu yansımalar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.