Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Ericsson'dan Üst Düzey Atama

Ericsson, Lucky La Riccia’yı 15 Mayıs 2019’ta Ortadoğu ve Afrika Dijital Servisler Başkanı olarak atadığını duyurdu.

La Riccia Türkiye’nin de dahil olduğu Ortadoğu ve Afrika pazarında, Dijital Dönüşüm ve Bulut Sistemlerinde ticari büyüme ve yeni pazar fırsatlarının yaratılmasından sorumlu olacak. Profesyonel kariyerine 2004 yılında Ericsson’da başlayan La Riccia, Asya Pasifik ve Hindistan’da dijital servisler bünyesinde operasyon destek sistemi (OSS), iş destek sistemleri (BSS), servis katmanı ve multimedya gibi birçok farklı alanda liderlik yaptı. La Riccia kompleks teknolojiler, ticari dönüşüm programları ve telekom operatör çözümlerinin farklı kıtalarda sanallaştırma süreçlerinde yoğun bir deneyime sahip.

Ericsson Ortadoğu ve Afrika Başkanı Rafiah İbrahim La Riccia’nın atanmasıyla ilgili olarak; “Lucky’yi bölgenin liderlik ekibinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Lucky ve ekibi müşterilerimizin dijitalleşme yolculuklarını destekleyerek bağlantısallığın tüm katma değerini ortaya koyacaklar” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Ericsson
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.