Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Ericsson Türkiye Genel Müdürlüğüne Işıl Yalçın Atandı

Ericsson, (NASDAQ: ERIC) Ortadoğu ve Afrika Bölgesi, Işıl Yalçın’ın Ericsson Türkiye Genel Müdürü olarak atandığını duyurdu. Yalçın, yeni göreviyle şirketin Türkiye pazarındaki faaliyetlerinin sorumlusu olacak.

Ericsson Ortadoğu ve Afrika Başkanı Rafiah İbrahim, konuyla ilgili: “Işıl Yalçın’ın Türkiye’deki faaliyetlerimizi ileriye taşıyacağına inanıyoruz. Güçlü yetkinlikleri, tecrübesi ve liderlik becerileri sayesinde, bölgedeki kilit pazarlarımızdan biri olan Türkiye’deki planlarımızı başarıyla uygulamayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Işıl Yalçın kimdir?

Telekomünikasyon teknolojilerinin Radyo, Çekirdek ve Transmisyon alanlarında 20 yıldan fazla tecrübeye sahip olan Işıl Yalçın, bu süre zarfında Rusya, Ortadoğu ve Afrika pazarlarında görev aldı. Yeni görevi öncesinde Ericsson bünyesinde bir dizi üst düzey yöneticilik pozisyonunda bulunan ve Ericsson Kuzey Doğu Afrika Ülkelerinden Sorumlu Genel Müdürü olarak da hizmet veren Yalçın, bu kapsamda şirketin Mısır, Cibuti, Eritre, Etiyopya, Somali ve Kuzey ve Güney Sudan’daki operasyonlarını yönetti.

1996 yılından beri Ericsson bünyesinde görev yapan Işıl Yalçın, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Elektronik & Telekomünikasyon Mühendisliği alanında lisans ve Telekomünikasyon Mühendisliği alanında da yüksek lisans eğitimi aldı.

Anahtar Kelimeler:
Ericsson
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.