Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Evrim Hizaler, EPMA Başkanı seçildi

Avrupa Kalem Üreticileri Birliği (EPMA) ile Avrupa Yazım Gereçleri Üreticileri Birliği (EWIMA)’nin 2017 Genel Kurul Toplantısı İsviçre’de gerçekleşti. Toplantıda Adel Kalemcilik’in Genel Müdürü Evrim Hizaler ikinci kez birlik başkanı olarak seçildi.
 
EPMA Başkanlığı’nı üstlenen ilk Türk yönetici olan Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, kalemin insanların kendini ifade etmesinde en güçlü araç olmaya devam ettiğini vurgulayarak şunları ifade etti:
 
“İnsanların kendini ifade etmek için kalemi ve renkleri kullanması, dokunarak üretmeyi tercih etmesi çok güzel. Kalem gücünü, yaratıcılığa ve öznelliğe açtığı alandan alıyor. Teknolojinin yoğun olarak kullanıldığı günümüzde kalemin gösterdiği başarı bizleri gerçekten heyecanlandırıyor. Kalemin bu güçlü varoluşunu sektörel verilerde de gözlemlemeye devam ediyoruz.”
 
Evrim Hizaler Kimdir?

18 yıldır Anadolu Grubu çatısı altında çalışıyor. Hizaler’in odak noktaları arasında sürdürülebilir büyüme, yüksek performans kültürü, yenilikçilik ve insana yatırım odak noktaları var. 2012 yılından itibaren şirketin cirosu 1,5 kat büyüdü ve 252 milyon TL’ye yükseldi. Hizaler, seyahat etmeyi seven ve binicilik sporuyla ilgilenen başarılı bir iş kadını.
 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.