Öne Çıkanlar pkk bugünün gündemi azerbaycan Kent diyarbakır suriye Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

Evy Baby'nin Yeni Marka Yüzü Ünlü Sunucu Zahide Yetiş Oldu

Türkiye’nin ilk ve tek yüzde 100 doğal pamuk içeren üst yüzeye sahip bebek bezi Evy Baby’nin marka yüzü ünlü sunucu Zahide Yetiş oldu.

Bebeklerin cildine değen üst yüzeyi yüzde 100 doğal pamuk içeren Türkiye’nin ilk ve tek bebek bezi markası Evy Baby, yeni reklam kampanyası için ünlü sunucu Zahide Yetiş’le anlaştı. Geçtiğimiz yıl anne olan Yetiş, reklam filminde rol alan bebeklerle eğlenceli vakit geçirdi. Bebeklerin annelerine duyduğu güvenden ilham alan Evy Baby reklam filminin çekimleri Film Sokağı’nda gerçekleşti.

Hedef kitlesi 0-3 yaş bebek sahibi anneler olan Evy Baby, iddialı ürün ve yeni stratejisiyle anne ve anne adaylarını kucaklamaya devam ediyor. BPA, paraben ve latex içermeyen, yüzde 100 pamuk içeren üst yüzeye sahip Evy Baby, minikleri doğallıkla koruyor. Yeni ürün geliştirirken annelerin görüşlerinden yararlandıklarına işaret eden Evyap Pazarlama Direktörü Oğuzhan Aslan “Anneler, bebeğinin cildini rahatsız etmediği için tercihini pamuklu ürünlerden yana kullanıyor. Çünkü, pamuğun doğal bir içerik olduğunu ve bebeklerinin cildine zarar vermeyeceğini çok iyi biliyorlar. Bebeğin cildine değen üst yüzeyi yüzde 100 doğal pamuk içeren ürünümüzü, annelerin bu iç görülerinden yola çıkarak geliştirdik. Ürünümüz bu açıdan Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğini taşıyor” dedi.

Güven mesajıyla yola çıkan Evy Baby, tüm annelerin yeni ürünü deneyebilmesi için özel fiyat uygulamasıyla raflarda yerini aldı.

Anahtar Kelimeler:
Zahide Yetiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
4 yıl önce

Zahide yetis bebek bezindeki reklam kendi bebeğimi

Avatar
Rukiye 4 yıl önce

Zahide yetis bebek bezindeki reklam kendi bebeğimi

Avatar
İlknur önol 4 yıl önce

Zahide Hanım’ın menapoza çeyreği kalmış sarı saç ve makyajla olmuyor.Kadın bağı ve bebek bezi için biraz geçkin duruyor.Çok komik????

Avatar
Çiğdem 4 yıl önce

Zahide hanım ben bu bebek bezi adını bilmem size güvenerek aldım kesinlikle memnun kalmadım kimseye önermiyorum. Sizde söyliycek bir söz bulamadım kendi kullanmadığınız ürünü başka bir anneye nasıl önerirsiniz sırf para kazanmak için. Yapmayın bunu param bu firmaya helal değildir.