Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye türkiye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar yunanistan ak parti abd vakıfbank

Faber-Castell'in CEO'su Daniel Rogger Oldu

Dünyanın en köklü kalem markası Faber-Castell’in geçtiğimiz yıl Kont Anton-Wolfgang von Faber-Castell’in vefatı ile boşalan CEO koltuğuna Daniel Rogger atandı. Faber-Castell’in 256 yıllık tarihinde CEO pozisyonu ilk kez aile dışından bir profesyonel yöneticiye emanet edildi. Rogger, 1 Haziran 2017 tarihinden itibaren CEO'luk görevini üstlenecek. Anton-Wolfgang'ın oğlu Kont Charles von Faber-Castell ise şirketin stratejik olarak önem verdiği premium segment ürün ve markalarının dünya genelindeki operasyonlarının sorumluluğunu yürütecek.

Faber-Castell şirketinin hissedar temsilcileri Kontes Mary von Faber-Castell ve Kont Charles von Faber-Castell, Daniel Rogger’in CEO olarak atanması ile ilgili şunları ifade etti:
"Daniel Rogger, uzun yıllar global şirketlerin üst yönetim pozisyonlarında görev almış, özellikle Asya bölgesinde deneyimli bir isim. Bunun yanında kişisel özellikleri ile Faber-Castell’in kurum kültürü ve değerlerine uymaktadır.”

Daniel Rogger kimdir?
1967’de İsviçre’nin Luzern şehrinde doğan Daniel Rogger, St. Gallen Üniversitesi'nin işletme bölümünden mezun oldu. Markalı ürünler ve lüks ürünler sektöründe tepe yönetici olarak uluslararası deneyime sahip Rogger, saat üreticisi Swatch Group ve Richemont Group'un global operasyonları dahil olmak üzere çeşitli üst yönetim pozisyonlarında görev yaptı. 49 yaşındaki Rogger son olarak bir aile şirketi olan Silhouette International Schmied AG'nin CEO'su olarak görev yapıyordu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.