Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti Melatonin hormonu Mangal Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Fibabanka’ya 167,6 Milyon Dolar Sendikasyon Kredisi

Fibabanka, müşterilerinin dış ticaret faaliyetlerinin finansmanında kullanmak üzere uluslararası bankalardan sendikasyon kredisi temin etti.

Fibabanka, sendikasyon kredisini 27 Kasım 2017’de imzalanan anlaşmayla yeniledi. 367 gün vadeli 94,6 milyon Avro ve 30 milyon ABD Doları ile 2 yıl 1 hafta vadeli 25 milyon ABD Doları olmak üzere toplam 3 dilimden oluşan ve dış ticaretin finansmanında kullanılacak kredinin toplam maliyeti sırasıyla Euribor + %1,65, Libor + %1,75 ve Libor + %2,40 olarak gerçekleşti.
Standard Chartered Bank’ın koordine ettiği işleme, 8 ülkeden 12 uluslararası banka katıldı.

Dış Ticarete Desteğimiz Sürecek
Sendikasyona katılan muhabir bankalara, Fibabanka’ya gösterdikleri güven ve destek için teşekkür eden Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert, "Zorlu bir dönemde sendikasyonumuzu %136 oranında yeniledik ve bir kısmını ilk defa 2 yıl vadeye uzattık. Uluslararası bankalardan temin edilen ve güvenilir bankacılığımızın bir kanıtı olan bu kredi kaynağını, dış ticarette faaliyet gösteren müşterilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.