Fibabanka'ya İki Ödül Birden

Fibabanka, ödeme sistemleri alanında sektörün en önemli kuruluşları arasında yer alan MasterCard tarafından ödüllendirildi. Bankaların 2015 yılı kart performanslarının değerlendirildiği MasterCard 2015 Ödülleri’nde, “En İyi Müşteri Değeri” ve “Ticari Kart Satışı” kategorilerinde birincilik Fibabanka’nın oldu.

Türkiye’nin yenilikçi ve dinamik bankası Fibabanka, iki yeni ödülle yoluna devam ediyor. Finans sektörünün dünya devi MasterCard tarafından düzenlenen MasterCard 2015 Ödülleri’nde Fibabanka, “En İyi Müşteri Değeri” ve “Ticari Kart Satışı” kategorilerinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

MasterCard’ın başvuru uygulaması olmadan, kullanıcıya sağlanan fayda ve ürün/hizmeti değerlendirdiği araştırma sonucunda ödüller, 12 Nisan akşamı gerçekleştirilen törenle sahiplerine takdim edildi. Fibabanka, müşteri değeri alanındaki başarısının yanı sıra2015 yılında ticari kredi kartı portföyünü oransal olarak en fazla büyüten bankaolması nedeniyle ödüle layık bulundu.

Törenin ardından bir açıklama yapan Fibabanka Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, “Fibabanka olarak 5 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’de oldukça rekabetçi bir yapıya sahip olan finans sektöründe önemli mesafe kat ettik. Müşteri odaklı ve hızlı hizmet anlayışımızın, performans grafiğimize doğrudan yansıdığını açıkça görebiliyoruz. MasterCard’ın yaptığı değerlendirme ile aldığımız iki değerli ödül, doğru yolda ilerlediğimizi bir kez daha kanıtladı. Özellikle ana odağımız olan müşteri değeri yaratmak konusunda ödüllendirilmiş olmak bizim için yeni bir motivasyon kaynağı. Mastercard’a, ekibimize ve bankamıza teveccüh gösteren tüm müşterilerimize bu vesileyle teşekkür etmek isterim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.