Fibaemeklilik’ten “Sohbeti Tatlı” Robot

Dijital dönüşüm hamleleriyle dikkatleri üzerinde toplayan Fibaemeklilik, kullanıcı deneyiminde çıtayı uluslararası standartlara taşıdı. Web sitesi ve internet şubesini baştan sona yenileyen Fibaemeklilik, Yapay Zekâ teknolojisi ile geliştirdiği sohbet robotunu müşterilerinin hizmetine sundu.

Emeklilik ve hayat  sektörünün en dinamik oyuncusu Fibaemeklilik, artık müşterilerine web sitesi üzerinden “sohbeti tatlı” bir robot ile hizmet veriyor. Teknoloji temelli yeniliklerinde esneklik, hız ve şeffaflığı odağa alan marka, sektörde bir ilke imza atarak Yapay Zekâ ile bir “chatbot” (sohbet robotu) geliştirdi. 


fibaemeklilik.com.tr internet sitesine girenler, bundan böyle işlemlerini Sohbet Robotu ile yazışarak gerçekleştirebilecekler. Robot, hem sorulara cevap verme hem de istenilen işlemi yapma kapasitesine sahip. Yapay Zekâ teknolojisi sayesinde Sohbet Robotu, kullanıcılarla temas kurdukça kendi kendini geliştiriyor ve yeni yeteneklere kavuşuyor. 

Nehir Aksın Bahar: Dijital dönüşümde 4 yeni adım attık 
Fibaemeklilik Genel Müdür Yardımcısı Nehir Aksın Bahar,  son dönemde gerçekleştirdikleri dijital dönüşüm adımlarını değerlendirdi:
“Teknolojinin avantajlarından yararlanmak, emeklilik ve hayat sigortası ürünlerini kullanan ya da kullanmak isteyen müşterilerimizin en doğal hakkı. Bu nedenle, dijital dönüşüm kavramını somut adımlarla hayata geçirmek adına, yoğun bir çalışma evresinin ardından sektörde önemli yeniliklere imza attık. Dijital dönüşüm hamlelerimizi; internet sitesi, internet şubesi, mobil uygulama ve sohbet robotu başlıkları altında topladık. Bunlar arasında bizi en çok heyecanlandıran, sohbet robotumuz. Yapay Zekâ teknolojisini sektöre taşımanın gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler de son derece olumlu. Görüyoruz ki, dijital dönüşüme sektörde öncülük etmemiz, müşterimiz nezdinde karşılık buluyor. Kendisinin ya da yakınlarının geleceğini bizlere emanet eden müşterilerimizin bu güvenine layık olmak, temel prensibimiz. Dolayısıyla dijital dönüşüm adımlarımızı ‘insan için teknoloji’ anlayışıyla atıyoruz.” dedi. 

Fibaemeklilik’in dijital dönüşüm adımları
Sohbet Robotu 
Fibaemeklilik internet şubesi ve internet sitesine girenleri artık, sektörde bir ilk olarak “sohbeti tatlı robot” karşılıyor.  Yapay Zekâ teknolojisi ile Fibaemeklilik için geliştirilen Sohbet Robotu (chatbot), hem sorulara cevap verme hem de istenilen işlemi yapma kapasitesine sahip; üstelik öğrendikçe gelişiyor, büyüyor, marifetleri çoğalıyor. 
Gelecek planlama aracı 
Fibaemeklilik, “gelecek planlama aracı” olarak kullanılabilen, özel olarak tasarlanmış bir modeli web sitesine yerleştirdi. Bu model sayesinde, sektörde ilk kez, kullanıcılar geleceklerini güvence altına almak için kendilerine en uygun ürünü tespit edebiliyor, dilerlerse tıpkı bir e-ticaret sitesinde olduğu gibi, dakikalar içerisinde o ürüne sahip olabiliyorlar.
fibaemeklilik.com.tr sadece bilgi vermek ve öneriler sunmakla kalmıyor, yine sektörde ilk olarak, BES ve Hayat Sigortası ürünlerini aynı platform üzerinden satışa sunuyor.
İnternet şubesinde şeffaflık ve kazanç ön planda
Fibaemeklilik internet sitesi içerisinden ulaşılan, müşterilere yönelik internet şubesi; kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımak üzere yenilendi. Bundan böyle, Fibaemeklilik ürünleriyle ilgili tüm işlemleri internet şubesinden kolaylıkla gerçekleştirmek mümkün. 
Şube üzerinden portföy dağılımları incelenebiliyor ve sektörden farklı olarak, yatırım enstrümanları bazında birikimlerinin yönlendirildiği fonlar sınıflandırılmış olarak görülebiliyor. Yaş ve piyasa koşulları gibi kriterlere göre Fibaemeklilik uzmanları tarafından sunulan tavsiyeler sayesinde, müşteriler, Bireysel Emeklilik yatırımlarında kendileri için en kazançlı fonları yenilenen internet şubesi üzerinden rahatlıkla seçebiliyorlar.
Uygulama çok yakında cepte
Tüm işlemlerin her an, her yerden, en kolay ve verimli şekilde gerçekleştirilmesi için tasarlanan Fibaemeklilik mobil uygulaması kısa süre sonra cep telefonlarında olacak. Mobil uygulama IOS ve Android platformlarından indirilebilecek.  

Anahtar Kelimeler:
Fibaemeklilik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.