Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank milli eğitim bakanlığı

Finansbank'tan Çiftçiler Günü’ne Özel Kampanya

Finansbank 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü özel bir kampanya ile kutluyor.

Verimlilik ve rekabet gücünü artıracak ürün ve hizmetlerle tarım sektörünün yanında olan Finansbank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel bir kampanya düzenledi.

Kampanya kapsamında 20 bin TL’ye varan tarımsal işletme kredisi bir veya 2 yıl vadeli olarak çiftçilerin kullanımına sunulacak. Bir yıl vadeli kredilerde faiz oranı 1.45 olurken, 2 yıllık kredilerde bu oran 1.49 olacak. 13 Mayıs’ta başlayacak olan kampanya, bir ay sürerek 13 Haziran’a kadar devam edecek.

Çiftçiler Finansçının baş tacı!

Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber, “Artan nüfusun ihtiyacına azalan kaynaklarla cevap vermek durumunda olan çiftçilerimiz, yarattıkları değer ile biz Finansçıların baş tacı. Ürün ve hizmetlerimizi çiftçilerin üretim, verimlilik ve karlılıklarına katkıda bulunma hedefiyle geliştiriyoruz. 14 Mayıs kampanyamızla vesilesiyle tüm çiftçilerimizin gününü kutlarız” dedi.

Finansbank'tan Çiftçiye özel 29 kredi

Finansbank, özel kampanyasının yanı sıra, bitkisel üretim, hayvancılık, su ürünleri, tavukçuluk, seracılık alanlarında üretime özel 29 farklı kredi ürününü çiftçilerle buluşturuyor. Tarla alımı, traktör ve pick-up alımı, komple tesis yatırımları, modern basınçlı sulama yatırımları ve arıcılık alanında da hizmet veren Finansbank, işletmelerin uluslararası normlara uygun üretim tesisi haline gelerek rekabet güçlerini artırmaları amacıyla “Projeli Yatırım Kredileri”ne de öncelik veriyor. Finansbank, Organik Tarım ve İyi Tarım Uygulamaları kapsamında üretim gerçekleştirenlere de faiz avantajı sunuyor.

Finansbank kampanyalarının yanı sıra, “Tarımsal Okuryazarlık Sosyal Sorumluluk Projesi” ile de çiftçilerle bir araya geliyor. EFSE ile birlikte gerçekleştirilen proje kapsamında, çiftçilere gelir gider yönetimini öğrenmeleri ve işletmelerinin verimliliklerini artırma amacıyla Frankfurt Okulu eğitmenleri tarafından hazırlanan tarımsal işletme dersleri veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.