Garanti Bankası KOBİ Müşterilerine Millenicom’dan Sınırsız Fiber İnternet!

Alternatif Telekom sektörünün öncüsü Millenicom bireysel müşterilerden sonra KOBİ müşterileri için de Garanti Bankası ile işbirliğine gidiyor. İşbirliği kapsamında Garanti İnternet ve Garanti Cep’te en az 1 kez işlem yapan tüm Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı müşterileri, altyapılarının desteklediği en yüksek hızda internete, Millenicom’un “Dost İnternet Paketi” kapsamında kendilerine özel ilk 2 ay bedava teklifi ile birlikte ayda sadece 29,99 TL’ye sahip olabilecekler.

Millenicom’un avantajlı dünyası, bu kez Garanti Bankası’nın kurumsal müşterileri için fırsatlar sunuyor. Bireysel müşterileri kapsamında Garanti Bankası ile işbirliğine imza atan Millenicom, Garanti KOBİ Bankacılığı müşterileri için de yeni bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında Garanti İnternet ve Garanti Cep’te en az 1 kez işlem yapan KOBİ Bankacılığı müşterileri, Millenicom’un Dost İnternet Paketlerine ilk 2 ayı ücretsiz olan özel paket teklifi ile sahip olabiliyor. Millenicom Dost İnternet paketi işyeri sahiplerine sabah 7 akşam 7 saatleri  arasında kullanıcının altyapısının desteklediği en yüksek hızda interneti AKN’siz ve KOTA’sız olarak ayda sadece 29.99 TL’ye sunuyor. İşyerleri için internet hizmeti ile birlikte ses hizmetinden de faydalanmak isteyen müşteriler VDSL modeme de kampanya kapsamında ücretsiz olarak sahip olabiliyor.
 
Millenicom’dan Dost Paketler!
 
Telekomünikasyon sektöründe yenilikçi yapısıyla öne çıkan Millenicom, esnaf ve kobilere özel AKN'siz ve KOTA'sız Dost İnternet Paketleri; Dost İnternet Paketi, Esnaf Dostu Paket ve KOBİ Dostu Paket olmak üzere üç farklı seçenekle, 29.99 TL’den başlayan uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor. 
 
Superonline ve Türk Telekom altyapısı kullanan Millenicom, Dost İnternet kampanyası ile esnaf ve KOBİ’leri sınırsız, limitsiz ve yüksek hızda internet sahibi yapıyor.
 
Kampanyaya nasıl başvuruluyor?
 
Millenicom’un internet kampanyasından yararlanmak isteyen Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı müşterileri; Garanti İnternet ve Garanti Cep’te en az 1 kez işlem yapmaları durumunda iletilecek olan promosyon kodunu iletilen linke girerek ya da kod ile birlikte 0 850 333 0 444 numaralı Millenicom çağrı merkezine ulaşarak 5 Mayıs 2017 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

 
Millenicom Türkiye Hakkında
Millenicom Türkiye, kurulduğu 2004 yılından bu yana European Telecommunication Holding (E.T.H. AG)’in Almanya’da elde ettiği deneyimle, hem bireysel hem kurumsal müşterilerine tek elden bütünleşik telekom ve iletişim hizmetleri sunmaktadır. Türkiye’de alternatif telekom sektörünün öncülüğünü yapan Millenicom, ilk günden bu yana arama kartları, arama bazında operatör seçimi (1045), toptan hat kiralama ve 16 Mbps hızında ADSL gibi hizmetlerle Türkiye’nin birçok ilkine de imza atmıştır. Bireysel müşterilerine fiber internet ve ADSL ile sabit telefon hizmetleri, KOBİ’lere ise sabit telefon, genişbant internet ve ofis iletişim hizmetleri sağlamaktadır. Millenicom Türkiye; teknoloji odaklı ürünleri müşteri odaklı hizmetlere dönüştürerek, tüm süreçleriyle en kaliteli hizmeti ve en iyi müşteri deneyimini sunmayı hedeflemektedir.
Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden biri olan EWE AG’nin Türkiye enerji sektöründe faaliyet gösteren yüzde 100 iştiraki olan EWE Turkey Holding, 2016 yılı başında Millenicom’un %100 hissesini satın alarak EWE AG’nin telekomünikasyon alanındaki zengin bilgi birikimini Türkiye’ye getirerek yerel uzmanlığıyla müşteri odaklı faaliyetlerine bu sektörde de devam edecektir.
 
EWE Turkey Holding Hakkında:
Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden biri olan EWE AG, 2007 yılında girdiği Türkiye pazarındaki faaliyetlerini yüzde 100 iştiraki olduğu EWE Turkey Holding çatısı altında sürdürmektedir. EWE Turkey Holding, Türkiye’nin üçüncü büyük doğal gaz dağıtım şirketi Bursagaz’ın ve Kayseri’deki bölgesel doğal gaz dağıtım şirketi Kayserigaz’ın çoğunluk hissedarıdır. EWE, Türkiye doğal gaz sektöründeki en büyük beş enerji ticaret şirketinden biri olan EWE Enerji ile birlikte endüstriyel müşteriler, elektrik santralleri ve yerel dağıtım şirketleri için tedarikçi olarak ülke genelinde hizmet vermektedir. EWE Turkey Holding’in diğer bir iştiraki olan ve 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Enervis ise;  enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji alanlarında ölçüm, etüt, danışmanlık, proje, uygulama ve eğitim hizmetleri konularında faaliyet göstermektedir. EWE Turkey Holding, 2016 yılı başında bireysel ve kurumsal müşterilerine internet, telefon ve bulut hizmeti sunarak 120.000 abonesine hizmet veren Millenicom’u satın alarak telekomünikasyon pazarında da faaliyet göstermeye başlamıştır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.