Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Genç Girişimciler Emniyet Müdürüyle Tanıştı

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı M. Nezih Allıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Servet Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Ziyarette, sosyal sorumluluk projelerinde “işbirliği” yapma konusunda ortak karar alındı.
 
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı iken İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz, Başkentli genç girişimcileri kabul etti. GGYD Başkanı Allıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri yeni müdüre gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretinde başarı dileklerini iletti. Derneğin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Allıoğlu, 450’ye ulaşan üye sayısı, etkin organizasyonları, ekonomik ve sosyal yaşama dönük çalışmalarıyla GGYD’nin, sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin en önemli STK’larından biri olduğunu ifade etti. Ankaralı genç girişimcilerin öteden beri Ankara Emniyet Müdürlüğü ile güçlü diyalog içinde olduğunu da vurgulayan Allıoğlu, yeni dönemde bu işbirliğini özellikle sosyal sorumluluk projeleriyle taçlandırmak istediklerini bildirdi.
 
Uyuşturucuyla mücadele, dezavantajlı kesimlerin desteklenmesi konuları başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her konuda göreve hazır olduklarını kaydeden Allıoğlu, kentin huzur ve güvenliği konusunda büyük görev düşen polis teşkilatına tam destek verdiklerini söyledi. Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, genç girişimcilere teşekkür etti. Teşkilatın sosyal sorumluluk çalışmalarında işadamlarının desteğinin kendilerini mutlu edeceğini, ortak çalışmalarda bir araya gelebileceklerini belirten Yılmaz, bu konuda her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.
 
                                                                                                      
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.