Öne Çıkanlar 15 Ocak 2024 Pazartesi Gündem Özeti Burak Film tatil beldeleri Michelinden Ekonomik Sürüş Önerileri koç holdingin 2016 konsolide cirosu kış cemal canpolat neden ifade verdi hande fırat 3 temmuz 2016 gündemi obama en büyük hatasını açıkladı zarrab istanbul valiliği

General Mobile’dan Cumhurbaşkanı’na ‘Yüzde Yüz Yerli Ve Akıllı’ Hediye

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük son teknoloji üretim üssünü bugüne kadar 150 milyon TL yatırım ile İstanbul İkitelli’de faaliyete geçiren General Mobile’ın Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman, MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 25. Olağan Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Gerçekleşen görüşmede Yaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; özel üretim, arka kapağında Cumhurbaşkanlığı forsu ve imzası bulunan son teknolojiye sahip, yerli üretim GM9 Pro modelini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.