Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Gloria Jean’s Coffees’den Balkabaklı Nefis Tatlar

Gloria Jean’s Coffees, güçlü balkabağı tadını hissetmenizi sağlayacak dönemsel Pumpkin kahve çeşitleri ile misafirlerinin tatlı sohbetlerine eşlik etmeye devam ediyor.


Sonbahar denildiğinde akla ilk gelen balkabağı, sıcak ve soğuk kahve ile yakaladığı mükemmel uyumu ile misafirlerini lezzet dolu bir yolculuğa davet ediyor. Lezzetli kahveyi her zaman keyifli bir atmosferde, özgün servis anlayışıyla bütünleştirerek sunan Gloria Jean’s Coffees, dönemsel olarak ürettiği sıcak lezzeti Pumpkin White Chocolate Mocha ve soğuk kahvesi Pumpkin Chiller ile balkabağının zengin lezzetini kahve severlere ikram ediyor.

Yılda 70 ton kahvenin tüketildiği Gloria Jean’s Coffees mağazalarında, kahve haricinde çikolata, cheesecake gibi patisserie ürünleri ve organik ekmeklerden sandviç çeşitleri ile lezzet şöleni yaşatıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.