Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

Gökyüzünde Dev İşbirliği

Türk Hava Yolları Business Class yolcularını Philips kulaklıklarla uçuracak.

Kullanıcılarına yenilikçi, yüksek kaliteli ve stil sahibi ürünler sunan Gibson Innovations, Türk Hava Yolları’nın Business Class deneyimini Philips kulaklıklarla bir üst seviyeye taşıyor.  Business Class yolcuları, kıtalararası haricindeki tüm uluslararası uçuşlarında,  ses uzmanı Philips farkıyla uçmanın tadını çıkarıyor.  Türk Hava Yolları yolcuları, uzun uçuşlarda dahi konfordan taviz vermeden mükemmel ses deneyimi sunan Philips kulaklıklarla eğlence ve müziğin keyfine varacak.

Uzun Uçuş Saatlerine Özel Tasarım

Yüksek ses kalitesine sahip ve ergonomik yeni kulak üstü Philips kulaklıklar, daha konforlu bir uçuş deneyiminin yanı sıra benzersiz bir ses kalitesi de sunuyor. Nefes alabilen kulak yastıkları, ayarlanabilir kulaklık modülleri, kompakt katlanabilme ve güçlü ses yalıtımı gibi özelliklere sahip olan Philips kulaklıklar, Business Class yolculara doğa dostu ambalajları ile birlikte sunuluyor.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.