Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Groupama Türkiye Genel Müdürlüğüne Yeni Atama

Groupama’nın Türkiye’deki şirketleri; Groupama Sigorta A.Ş. ve Groupama Emeklilik A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü Francis Desmazes olacak. Desmaze Genel Müdürlük görevini, 1 Mayıs tarihi itibariyle bırakacak olan Ramazan Ülger’den devralacak.

Francis Desmazes Kimdir?

Desmazes, kariyerine Ernst&Young’ta denetçi olarak başladı. GAN Assurances şirketinde Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Denetim Müdürü ünvanıyla Groupama Grubu’na katılan Desmazes, Gan Assurances şirketinin uluslararası bağlı ortaklıklarında kariyerine devam etti. Fas’ta Mali İşler ve Bilgi İşlem Müdürü, İtalya’da Genel Sekreter, Mali İşler ve Bilgi İşlem Müdürü ve ardından Genel Müdür Baş Yardımcısı, İspanya’da ise Genel Müdür olarak çalıştı. Fransa’da Uluslararası Müdürlük’te Doğu ve Güney Avrupa ile Afrika Bölgeleri Müdürü oldu. 2000 yılında Allianz Grubu’nun Venezüella ve Kolombiya bağlı ortaklığında CEO, 2009’da ise Kolombiya bağlı ortaklığının Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Allianz Fransa’ya geri dönerek sırasıyla Uluslararası Müdür Yardımcısı & Allianz Afrika Büyüme Müdürü, Allianz Senegal Genel Müdürü ve Afrika Büyüme Müdürü görevlerini üstlendi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.