Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

Halkbank'ın Eğitime Destek Paketleri 15 Bin Kişiye Ulaştı

Halkbank, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitime destek paketlerini ulaştırdı. İlk olarak sömestre tatili öncesinde 25 ilde 5 bin çocuğa erişen Halkbank, yardımların ikinci etabında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile 10 bin öğrenciye eğitim yardımı yaptı. Halkbank, böylece 15 bin çocuğa eğitim destek paketi hediye etmiş oldu.

Halkbank sosyal sorumluluk anlayışı doğrultusunda gerçekleştirdiği eğitim yardımlarına Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle devam etti. Yardım kampanyası kapsamında hazırlanan eğitime destek paketleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilere mevsim koşullarına uygun giyim ve kırtasiye desteği sağlandı.

Halkbank olarak çocuklara dönük eğitim yardımlarını sürdüreceklerini ifade eden Taşkesenlioğlu, şöyle konuştu:

“Halkbank olarak, 2015-2016 eğitim öğretim yılında önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyoruz. Evlatlarımıza giyim ve kırtasiye gibi, birçok öğrencinin temel ihtiyacı olarak tespit ettiğimiz alanlarda güzel bir hediye vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. İlk olarak sömestre tatili öncesinde Türkiye çapında 25 ilde eğitim yardımına ihtiyacı olduğu belirlenen okullardaki 5 bin çocuğa şubelerimizin aracılığıyla, eğitim yardımlarımızı ulaştırdık. Ardından da Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği kapsamında 10 bin öğrencimiz için daha eğitim yardımlarımızı hazırlayarak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılmak üzere teslim ettik. Böylece toplamda 15 bin çocuğumuza destek olduk. Gelecek dönemde de Halkbank’ın ilke ve değerlerini yansıtabileceğimiz bu tarz projelerde yer almaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.