Halkbank’tan TOKİ İndiriminden Yararlananlara Müjde

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, “TOKİ’ye olan borçlarını erkenden kapatarak konut ve is yerlerinin tapularına kavuşmak isteyen müşterilerimize, yüzde 20 indirim fırsatını kaçırmamaları için destek olmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimiz, kalan taksitlerini, Bankamız kredisinden yararlanarak ödediklerinde büyük avantaj sağlayacaklardır. Halkbank’ın adına yakışan bir kampanyaya daha imza attığımız için büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

TOKİ tarafından başlatılan ve 21 Ağustos – 29 Eylül tarihleri arasında sürecek olan “Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası’ndan yararlanmak isteyen müşterilere özel kredi seçeneği sunuyor. TOKİ’ye borcunu kapatmak için yüzde 20 indirim imkânından yararlanmak isteyenler, 120 aya kadar vade fırsatı sunan Halkbank kredisine başvurabiliyor.

Borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almak isteyen konut ve is yeri alıcılarına yönelik her yıl T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan indirim kampanyasına başvurular 21 Ağustos’ta başlıyor.  Kampanyadan, satışları 2015 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri aynı yıl içerisinde başlamış olan konut ve iş yeri sahipleri yararlanabiliyor. Halkbank’ın TOKİ İndirim Kampanyası, aylık yüzde 0,92'den başlayan faiz oranları ile 120 aya kadar vade imkânı sağlıyor.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.