Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli gündem özeti kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu

Hazır Ve Sanal Ofis Sektörü İstanbul’un Her İki Yakasına Yayılıyor

Hazır ofis alanları ve sanal ofis sektörünün dünyadaki en önemli ismi Regus, Türkiye’deki 18’inci yılında yatırımlarına hız verirken,  Avrupa Yakası’nın ardından hazır ofis düzenine artan talebi ve iş hayatının yeni ihtiyaçlarını dikkate alarak Anadolu Yakası’nda da büyümeye devam ediyor.

Verilen bilgiye göre Regus’un son olarak Anadolu Yakası’ndaki iki önemli  hazır ofis yatırımı son dönemin en hızlı gelişme gösteren merkezi Maltepe ve Kurtköy bölgesinde Ekim ayı itibariyle hizmet vermeye başladı.  Kurtköy ve Maltepe ile birlikte Regus’un Anadolu Yakası’ndaki hazır ofis sayısının  6’ya ulaştığını kaydeden  Regus Türkiye Genel Müdürü Murat Özgönül  yeni açılan merkezlerle  Regus’un Anadolu Yakası’nda  Sabiha Gökçen’den, Kartal Maltepe’ye Ümraniye’den Kadıköy’e kadar uzanan çok geniş bir alanda hazır ofis ihtiyaçlarına ihtiyaç verebilir hale geldiğini söyledi.

HEDEF 30 MERKEZ

Regus Türkiye’de 18’i İstanbul’da, ikisi Ankara’da olmak üzere, Adana, Gaziantep, İzmir ve Bursa’yı da içeren 6 kentte hizmet verirken, yeni yatırımlarla birlikte Türkiye’deki ofis sayısı 24’e ulaştı. Özgönül, Regus’un Türkiye’de  dünyanın önde gelen şirketlerinin de hazır ofis arayışlarında en önemli  ortağı olduğunu belirterek, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin sanayi ve ticaret merkezlerine Regus kültürünü ve konforunu taşımaya odaklandıklarını ve yakın dönemde  hedeflerinin Regus hazır ofis merkezi sayısını 30’a çıkarmak olduğunu söyledi.

“REGUS, EN DEĞERLİ SOSYAL NETWORK OLDU”

Özgönül, hazır ofis merkezlerinin modern çalışma koşullarının ve iş hayatının artık vazgeçilmez ihtiyacı haline geldiğini belirterek, “Regus’un dünya çapında 100 ülkede 3 bine ulaşan hazır ofis merkezinde oluşturduğu birikimi ve deneyimini şimdi  Türkiye’de daha çok şirkete, girişimciye, projelerine yatırımcı arayışındaki genç beyinlere ve start-uplara sunmak istiyoruz. Regus’un Avrupa Yakası’nı Anadolu Yakası’na iki yeni hazır ofis merkezimizle birbirine bağlıyoruz. Artık Anadolu Yakası’nın en gelişmiş noktalarında şirketler Regus’un hazır ofis alanlarına daha kolay ulaşabilecekler. Kendi ofisleri yanı sıra artan ihtiyaçları için Regus’un hazır ofis alanları da onların hizmetinde olacak. Genç girişimciler yatırımcılarla Regus ortak çalışma alanlarında tanışıp hayallerini, projelerini işe dönüştürebilecekler. Regus hazır ofisleri Türkiye’de iş hayatında en değerli networkü olacak ” dedi.

“BU YIL 7 HAZIR OFİS SIRADA”

Regus’un Türkiye’deki büyüme planı çerçevesinde bu yıl 7 yeni ofis alanı daha  açacağını belirten Özgönül, “Regus olarak önümüzdeki iki yıl içinde mevcut merkez sayımızı iki katına çıkarmak istiyoruz. 2017 sonu itibari ile 10 bin metrekare  gibi bir ek ofis alanı geliştirmeyi ve toplam büyüklüğü 35 bin metrekareye  ulaştırmayı hedefliyoruz. Regus’un hazır ofis sektöründeki farkıyla mümkün olan en çok kişiyi ve kuruluşu tanıştırmaya kararlıyız. İstanbul öncelikli olmak üzere, tek merkezimizin bulunduğu diğer şehirlerde merkez sayılarımızı arttırmayı hedefliyoruz. 2017 yılı içerisinde 6-7 yeni hazır ofis alanı açılışı yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kelvin Ericksson 4 yıl önce

Blanco ATM-kaarten
Weet u dat u geld kunt opnemen bij elke geldautomaat !!!

Biz ATM'ler ve ATM'ler için yüksek kaliteli ve güvenilir, winkels en verkooppunten. Biz deekkaarten aan al onze klanten en geïnteresseerde kopers wereldwijd, de kaarten hebben een dagelijkse opnamelimiet van 5000 $ aan geldautomaten en tot winkels içinde 100.000 $ aan bestedingslimieten.

Bieden ook de volgende diensten aan:
1) BATI BİRLİĞİ / GELDOVERDRACHT TRANSFERLERİ
2) BANKALARIN GİRİŞLERİ
3) BANKENOVERDRACHT
4) KRİPTOKURRANS MIJNBOUW
5) AANKOOP VAN CADEAUBONNEN
6) LADEN VAN REKENINGEN
7) WALMART-OVERDRACHTEN
8) BITCOIN-INVESTERINGEN
9) VERWIJDEREN VAN NAAM UIT BORÇ KAYDI EN STRAFBOEK
10) BANKA HACKEN

Rijk worden en de levensstijl van de rijken en beroemdheden leven, de droom van veel mensen olduğunu. En iyi online müzik ve online ethische metoden zoeken om online geld te verdienen.
De lege geldautomaat neemt geld op van alle geldautomaten en er staat geen naam op omdat het leeg, alleen uw pincode staat e