Hepsiburada ve Hepsiexpress’e Yeni Atamalar

Kasım 2016 itibariyle Vahit Bora, e-ticaret platformu hepsiburada’ya Kurumsal İletişim Müdürü olarak atanırken, Umut Aytekin yine aynı yıl tarihle Hepsiexpress’in Genel Müdürü olarak görevlendirildi.
 
Kurumsal İletişim alanında görevler üstlenmiş olan Bora, hepsiburada Kurumsal İletişim Müdürü olarak atanırken, yeni görevinde hepsiburada’nın iletişim stratejilerine yön verecek.
 
Vahit Bora Kimdir?
 
Boğaziçi Üniversitesi İktisat lisans eğitiminden sonra, Marmara Üniversitesi’nde Bilgi ve İletişim Bilimleri yüksek lisansını tamamlayan Vahit Bora, profesyonel iş yaşamına NTV’de başlamış, daha sonra sırasıyla Radikal Gazetesi ve Doğan Haber Ajansı’nda editör olarak görev almıştır. Basın kariyerinin ardından 2008’de Turkcell’de Kurumsal İletişim Kıdemli Uzmanı ve Türk Telekom AssisTT bünyesinde Kurumsal İletişim Müdürü görevlerini üstlenmiştir.
 
Hepsiexpress’in Genel Müdürü Umut Aytekin Oldu
 
Umut Aytekin, 2015 yılında hayata geçirdiği geçirdiği Hepsiexpress’in Genel Müdürü olarak Kasım 2016 itibariyle görev almaya başladı.
 
Uzun yıllar boyunca birçok farklı ülkede yönetim ve strateji danışmanlığı yapan Aytekin, hepsiburada’nın 2015 yılında yatırım kararı aldığı ve müşterilerinin beklentilerini karşılamak için son teknoloji ile desteklenen esnek bir operasyon modeliyle geliştirilmiş olan ve şu anda test aşamasında bulunan Hepsiexpress’in operasyonlarını yürütecek.
 
Umut Aytekin Kimdir?
 
Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Umut Aytekin, ABD’de Northwestern Üniversitesi’nde Yönetim Bilimleri alanında yüksek lisans ve doktora yaptı.
 
Eğitimini tamamladıktan sonra 10 yıl boyunca Booz Allen Hamilton, Booz & Company ve Oliver Wyman şirketlerinde yönetim ve strateji danışmanı olarak, üst düzey yöneticiler ve şirket yönetim kurulları ve sermaye yatırımı şirketleri ile çalıştı. Yönetim danışmanı olarak ABD, Avrupa ve Ortadoğu’da büyüme stratejisi, şirket alım ve satımları, organizasyon düzenlemesi ve tedarik zincirleri alanında projeler yönetti. Aytekin son olarak, Silikon Vadisi’nde büyük veri ve analitik platformu şirketi olan MapR Technologies şirketinde iş geliştirme ve ortaklıklar global direktörü olarak çalıştı. Umut Aytekin aynı zamanda Silikon Vadisi’ndeki teknoloji şirketlerine danışman ve melek yatırımcı olarak da destek olmuştur.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.