Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi

Heyecan Dorukta; Yeni Spiker Adayları İçin Yarış Başladı

Ece Türkiye tarafından yönetilen Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall’un geçtiğimiz yıl başlattığı “ANKAmall TV Spikerleri” seçmelerinde bu yıl da heyecan sürüyor, yeni yetenekler aranıyor. Saba Tümer, Burcu Esmersoy ve Mirgün Cabas,  ANKAmall TV’nin yeni spikerlerini seçecek.

Beklenenin çok üzerinde başvuru ile karşılaşan seçmeler geçtiğimiz yıl çok konuşulmuştu; seçmelerde başarı gösteren ve ünlü isimler tarafından seçilen spikerler, yıl boyunca hayallerini süsleyen mesleği Türkiye’nin ilk ve tek alışveriş kanalı ANKAmall TV’de gerçekleştirme şansı yakaladılar. İzleyenler tarafından büyük beğeni gören spikerler tecrübe kazanırken, bu alanda çalışmak isteyenler de yeni bir kariyer yolunda ilerleme kaydetmiş oldular.

Saba Tümer, Burcu Esmersoy ve Mirgün Cabas yeniden jüri koltuğunda

Türkiye’nin alanlarında en deneyimli isimlerinden Saba Tümer, Burcu Esmersoy ve Mirgün Cabas, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da seçmelerde jüri olarak görev alacaklar. Adaylar, ekranların sevilen yüzlerinin karşısında performanslarını sergileyecek ve yeni spiker ekibi arasında yer alabilmek için ter dökecekler.

Türkiye ANKAmall TV spikerlerini çok sevdi

ANKAmall’un dijital platformundan yapılan haber yayınlarını gerçekleştirecek gönüllü sunucu seçiminin yapılacağı yarışmaya katılım için 18 yaşı doldurmuş olmak yeterli oluyor. AVM’de kurulan ön kayıt standında form doldurarak kayıt yaptıran adaylar, stant alanındaki ön çekimlere katıldıktan sonra aday olmaya hak kazanacaklar. Ön kayıtların tamamlanmasıyla başvurular arasından ilk elemeler gerçekleştirilecek ve finale kalan adaylar belirlenecek. 12 kişinin görev alacağı ekipte ilk etapta 24 finalist yer alacak ve jüri karşısında bilgi ve yeteneklerini sergileyecekler.

Başvurular 11 Kasım’a kadar devam edecek

03-11 Kasım tarihleri arasında yapılacak başvurulardan sonra finalistler 24 Kasım’da saat 16.00’da jüri karşısında olacaklar.

Anahtar Kelimeler:
Burcu Esmersoy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.