Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan

Hindistan Cevizinin Ferahlığı Kahve Dünyası’nın Doğal Dondurmasıyla Buluştu!

Kahve Dünyası, meyvesiyle sütüyle yağıyla hayatımıza lezzet katan Hindistan cevizi ile yepyeni bir dondurma hazırladı. Yalnızca 1 - 31 Ağustos tarihleri arasında satışa sunulacak olan Hindistan Cevizli Dondurma, Kahve Dünyası misafirlerine yaz sıcaklarında ferahlamanın en leziz, doğal ve keyifli halini yaşatıyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, her ay farklı bir lezzetle hazırladığı sürpriz dondurmalarına Ağustos ayında şehrin ortasında dahi tatil esintileri hissettiren Hindistan Cevizli Dondurma ile devam ediyor. Lezzetinin sırrı doğal ve taze içeriğinde saklı Hindistan Cevizli Dondurma, tam yağlı inek sütü, dondurmaya özel bir kıvam veren süt kreması, yağsız süt tozu ve Hindistan cevizi ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Özel ısı korumalı kutu ile Ağustos sıcaklarında erimeyen dondurma!

Endüstriyel üretimden uzak, tamamen el yapımı tarzında hazırlanan Hindistan Cevizli Dondurma, yalnızca 1 - 31 Ağustos 2019 tarihleri arasında tüm Kahve Dünyası mağazalarında dondurma severlerin beğenisine sunuluyor. Özel ısı korumalı kutu içinde kiloluk olarak da alınabilen dondurma, bir buçuk saate kadar erimeden dayanarak bu lezzeti evlere, iş yerlerine ve plajlara taşımaya olanak tanıyor.

Tüm çeşitlere yakışan lezzet

Kahve Dünyası dondurmaları; bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, kaymaklı, damla sakızlı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli olarak sıralanıyor. Yalnızca yaz aylarında değil yıl boyunca sunulan çeşitler, Hindistan Cevizli Dondurma ile de eşsiz bir uyum yakalıyor.

Anahtar Kelimeler:
Dondurma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.