Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Hitachi Data Systems ‘in Genel Müdürü Belli Oldu

Hitachi Data Systems’ın yeni Türkiye Genel Müdürü, daha önce dünyaca ünlü markalarda görev alan Cem Fındıkoğlu oldu.

Hitachi Data Systems’ın Türkiye’deki büyümesini yönlendirecek ve bu konudaki çalışmaları gerçekleştirecek olan Cem Fındıkoğlu, Hitachi Data Systems’ın genel merkezi ve bölge ekipleriyle de yakından çalışarak Türkiye’nin bölgesindeki büyümesini hızlandıracak. Fındıkoğlu, son olarak DELL EMC’de Kurumsal ve Orta Seviye Sistemleri Bölümü Kıdemli Satış Direktörlüğü görevinde yer almıştı.
 

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu ve Boğaziçi Üniversitesi’nde aynı alandan yüksek lisans derecesi bulununan Fındıkoğlunun atamasına ilişkin yapılan açıklamada, Dijital Dönüşüm’ün artık bir iş zorunluluğu haline gelmesi , Hitachi Data Systems stratejisinin merkezinde olması nedeniyle, bu stratejinin Türkiye’de de başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi doğrultusunda önemli bir rol oynayacağı ifade edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.