Öne Çıkanlar kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 CEV Şampiyonlar Ligi 15 Temmuzu anma programı 15 Temmuzda Ankarada hangi yollar kapalı

Honda, 2017 FIA WTCC Ekibini Açıkladı

Honda, 2017 FIA WTCC’ye (Dünya Binek Otomobiller Şampiyonası) Tiago Monteiro, Norbert Michelisz ve Ryo Michigami olmak üzere üç pilotla katılacağını açıkladı. 2017 sezonu için geliştirilen pilotlar Honda Civic WTCC ile yarışacak.
 
Honda 2017 FIA WTCC’de Honda Ar&Ge ve JAS Motosport tarafından yeni sezon için kış boyunca geliştirilen üç adet Honda Civic WTCC ile mücadele edecek. Tiago Monteiro ile Norbert Michelisz ve Japonya’daki Süper GT serisinden transfer edilirken, ilk kez WTCC’de mücadele edecek olan Ryo Michigami olmak üzere üç pilot kullanacak. Japonya’da Civic WTCC ile Honda logosuyla yarışmaya başlayacak olan Monteiro, bu yıl Honda ile 5’inci sezonunu geçirecek.
 
Macar pilot Norbert Michelisz, WTCC’nin Japonya ayağında 1-2-3 yaparak şampiyonanın pilotlar klasmanında 4’üncü oldu.  Yapılan açıklamada, Ryo Michigami Japonya’nın Süper GT Şampiyonasında 2000 yılında kazandığı zaferle çıkış yapıp Japonya’nın tam zamanlı ilk WTCC pilotu olacak .Rob Ruff'un ise, Honda’nın bu seneki WTCC ekibinde olmacağı duyuruldu.
 
“Dünya Şampiyonu Olma Hedefimi Destekleyen Ekibe Sahibim”
 
Bu sene tekrar Honda ile yarışacağı için mutlu olduğunu ifade eden Michelisz, şunları söyledi:
 
“Fabrika takımındaki ilk yılım bir alışma dönemiydi. Sezonun ikinci yarısında ivme kazandık. Sıralama turlarında elimizden geleni yaptık ve Honda’nın ev sahibi olduğu Japonya yarışını kazandığım için çok mutluyum. Dünya Şampiyonu olma hedefimi destekleyecek otomobile ve iyi bir ekibe sahibim. Bunda hiçbir şüphem yok. Hedefim olan şampiyonluk için gerekli olan düzeye ulaştığıma inanıyorum. Tiago, Ryo ve mükemmel ekibimizin desteğiyle tüm sezon boyunca kusursuz bir performans sergileyeceğimize inanıyorum.”




“Bütün Bilgi Birikimi ve Deneyimi Kullanacağım”
 
Dünya Şampiyonasında bir Japon markasını temsil etme imkanı bulduğu için gurur duyduğunu belirten Ryo Michigami, “Bu sezonun benim için büyük bir mücadele olacağının farkındayım. Ancak Japonya’daki kariyerim boyunca elde etmiş olduğum bütün bilgi birikimi ve deneyimi kullanacağım. Sezon boyunca mükemmel bir performans gösterecek motivasyona da sahibim. Elime geçen bu fırsatı iyi değerlendirip motorsporları kariyerimin dönüm noktasına dönüştürmek istiyorum. Honda, JAS Motorsports, Tiago ve Norbi ile birlikte bunu başarmak için elimden geleni yapacağım” açıklamasında bulundu.

“Bu Yıl Şampiyon Olmayı Hedefliyoruz”
 
Honda Motor Co Motorsporları Bölümü Genel Müdürü Masashi Yamamoto, bu sezonunda dünyanın en iyi pilotlarından Tiago Monteiro ve Norbert Michelisz ile birlikte olmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirterek şunları söyledi:
 
“FIA Dünya Binek Otomobil Şampiyonasında tüm sezon boyunca yarışan ilk Japon pilot olan Ryo Michigami’ye Honda takımı adına hoş geldin diyoruz. Japonya’daki uzun ve bir o kadar da başarılı motorsporları kariyerinden elde etmiş olduğu bilgi birikimi ve deneyimle takımımıza çok büyük katkılar sağlayacağından eminim. Deneyimli pilotlarımızla birlikte kış boyunca Civic WTCC üzerinde çalıştık ve geliştirmeler yaptık. Bu yıl gerek sürücü, gerek markalar klasmanında şampiyon olmayı hedefliyoruz. Son olarak Rob Huff’a 2016 yılında WTCC programımıza katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Kendisine bundan sonraki yaşantısında şans dilerim.”
 

 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.