Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş almanya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp ukrayna ankara abd Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Honda’nın Yeni Kralı Gold Wing Türkiye’de

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Honda, Türkiye’deki Gold Wing kullanıcıları ile potansiyel müşterilerin bir araya geldiği özel bir gecede, amiral gemisi modeli yeni Gold Wing’in Türkiye’deki ilk tanıtımını gerçekleştirdi.

Honda Motobike 2018 Fuarı ile birlikte Türkiye’de satışına başlayacağı yeni amiral gemisi modeli Gold Wing’i düzenlediği özel bir gecede potansiyel müşterileri ile buluşturdu. 1975 yılında 1000 cc'lik mütevazi bir makine olarak piyasaya sunulmasından bu yana Honda’nın amiral gemisi olan Gold Wing, aynı zamanda lüks, kalite ve konfor bakımından da kalıcı ve rakipsiz bir şöhrete sahip oldu. Baştan aşağı yenilenen Gold Wing, daha agresif, daha kompakt ve çok daha çevik, gerçek bir üst sınıf motosiklet haline geldi. Bunun bir sonucu olarak, yeni Gold Wing'in cazibesi çok daha geniş bir kesimi etkisi altına alarak genç nesil motosikletçilere de hitap ediyor. Şehir içinde olduğu kadar şehirlerarası yollarda da keyif verici performans sunan Gold Wing, çift salıncaklı ön süspansiyon ve 7 ileri DCT otomatik şanzıman gibi özelliklerle motosiklet sektörünün dünyadaki ilklerini temsil etmeye devam ediyor.

Baştan aşağı yeniden tasarlanan Honda Gold Wing daha agresif ve daha kompakt; yassı biçimli altı silindirli eşsiz motor silindir başına 4 supap özelliğine sahip ve Elektrik Kontrollü Gaz Kolu, 4 farklı sürüş modu, Honda Seçilebilir Tork Kontrol Sistemi ve Yokuşta Kalkış Desteği ile birlikte sunuluyor. Yeni şasi, alüminyum şasi çerçevesini, dünyada bir ilk olan çift salıncaklı ön süspansiyon sistemini içeriyor ve tek taraflı Pro-Arm süspansiyon, arka yay ön yükleme ayarında olduğu şekilde elektrikli olarak ayarlanabiliyor. Smart Key (Akıllı Anahtar Sistemi) ve Apple CarPlay de standart donanım olarak sunuluyor. Tamamıyla yeni, üçüncü nesil Honda'nın benzersiz Çift Kavramalı Şanzımanı da yedi vitesli olarak Gold Wing’deki yerini alıyor.

Ortak bir motor ve şasi platformunu paylaşmak üzere, yeni GL1800 Gold Wing ve GL1800 Gold Wing Bagger, hem manuel hem de DCT’li (Çift Kavramalı Şanzıman) şanzıman seçenekleri ile Motobike 2018 Fuarı ile birlikte satışa sunulacak. GL1800 Gold Wing manuel şanzımanlı versiyonda sadece mavi renk ile DCT şanzımanlı versiyonda ise kırmızı seçeneği ile tercih edilebilecek. GL1800 Gold Wing Bagger’da ise DCT şanzımana sahip versiyonda gümüş renk, manuel şanzımana sahip modele ise kırmızı renk ile tercih edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.