Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist gündem özeti chp Covid19 bugünün gündemi enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya pkk

İDO, Bayram Tatili Boyunca 266 Bin Araç, 622 Bin Yolcu Taşıdı

Kurban Bayramı tatili  nedeniyle 100 ek sefer yapan İDO, 10 günlük tatil boyunca 6000'e yakın sefer yaparken, toplam 266 bin araç, 622 binin üzerinde yolcu taşıdı. Tatilcilerin en yoğun kullandığı hatlar ise Eskihisar – Topçular ,Yenikapı-Yalova ve Pendik-Yalova hatları oldu .

Misafirlerine her zaman konforlu, keyifli ve avantajlı yolculuk deneyimi sunan İDO’nun Yenikapı ve Eskihisar iskeleleri, 10 günlük bayram tatili boyunca adeta İstanbulluların tatillerinin başlangıç noktası oldu. 25 Ağustos’tan bayram tatilinin sona erdiği 4 Eylül tarihine dek 6000’e yakın sefer yapan İDO, deniz otobüsü, ferrycat, feribot ve araba vapuru hatlarında toplam 266 bin araç taşıdı. 540 binin üzerinde biletli yolcunun seyahat ettiği İDO’da en fazla tercih edilen hat,Eskihisar -Topçular araba vapuru, Yenikapı-Yalova ve Pendik- Yalova ferrycat hatları oldu. 
İDO’nun şehir dışı ulaşımında en önemli hatlarından biri olan Eskihisar-Topçular arasında, bayram tatili boyunca 155 bine yakın araç hareket etti. Harem-Sirkeci ve Eskihisar-Topçular hattındaki yolcu sayıları da dahil edildiğinde İDO, tatil boyunca 622 bin üzerinde yolcu taşıdı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.